• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta padomniekiem juridiskajos un likumdošanas jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2007., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160402

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasniedzot akreditācijas vēstuli Latvijas vēstniekam ASV

Vēl šajā numurā

13.07.2007., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta padomniekiem juridiskajos un likumdošanas jautājumos

 

Valsts prezidenta padomniece juridiskajos jautājumos no 11.jūlija ir tiesību zinātņu doktore, zvērināta advokāte Inese Lībiņa-Egnere. Viņas pirmais uzdevums būs pilnveidot Valsts prezidenta kancelejas darbības juridisko ietvaru. Turpmāk I.Lībiņa-Egnere Valsts prezidentam Valdim Zatleram sniegs padomus cilvēktiesību jautājumos, kā arī citos juridiskos jautājumos, izņemot Valsts prezidenta leģislatīvo funkciju.

I.Lībiņa-Egnere ieguvusi augstāko juridisko izglītību Latvijas Universitātē, kā arī maģistra grādu Freiburgas Alberta Ludviga universitātē Vācijā. Viņa strādājusi gan par pasniedzēju Latvijas Universitātē, pasniedzot tiesību teoriju, gan arī bijusi zvērināta advokāte Zvērinātu advokātu birojā “Liepa, Skopiņa /Borenius”.

Sandra Kukule savukārt būs Valsts prezidenta padomniece likumdošanas jautājumos. Viņas uzdevums būs sniegt kvalificētus padomus, atzinumus un izvērtējumu kā likumdošanas procesam, tā arī Saeimas pieņemto likumu kvalitātei un atbilstībai LR Satversmei. Tāpat viņas pienākumos ietilps rūpēties par operatīvu un efektīvu sadarbību ar ministrijām, darba grupām un ekspertiem tieši likumdošanas jautājumos.

Vienlaikus Valsts prezidenta padomnieks ārlietu jautājumos ir Andris Pelšs, Zane Zeibote sniegs padomus ekonomiskajos jautājumos, bet Valsts prezidenta padomnieks drošības jautājumos ir Raimonds Rožkalns.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!