• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apmeklējot Ainažu jūrskolas muzeju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2007., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160408

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par darba vizīti Igaunijas Republikā 2007.gada 12.jūlijā

Vēl šajā numurā

13.07.2007., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apmeklējot Ainažu jūrskolas muzeju

 

Pa ceļam uz Igauniju Valsts prezidents Valdis Zatlers 12.jūlijā apmeklēja Ainažu jūrskolas muzeju.

Iepazīstinot Valsts prezidentu ar muzeja ekspozīciju, muzeja vadītāja Iveta Erdmane V.Zatleram un viņa kundzei novēlēja labu ceļavēju augstajā un atbildīgajā amatā. Tāpat I.Erdmane atgādināja par uzdrīkstēšanos, kas vienmēr bijusi raksturīga latviešu jūrniekiem. Muzeja apmeklējumu pirms pirmās Valsts prezidenta ārvalstu vizītes Igaunijā simbolisku dara fakts, ka tieši Ainažu jūrskolu savulaik kopā dibināja latvieši un igauņi.

Savukārt Ainažu domes priekšsēdētājs Ojārs Zvejnieks, dāvājot Valsts prezidentam grāmatu par pilsētas vēsturi, aicināja viņu arī turpmāk godam rakstīt valsts vēsturi. V.Zatlers, saņemot dāvanu, pateicās ainažniekiem par labajiem vārdiem un solīja godam pildīt Valsts prezidenta pienākumus un vienmēr pirmajā vietā likt Latvijas tautas intereses.

Valsts prezidents pēc ekspozīcijas apskates parakstījās muzeja viesu grāmatā, aicinot latviešus arī turpmāk būt drosmīgiem un turpināt braukt jūrā, apgūstot arvien jaunus horizontus.

Pie muzeja Valsts prezidentu sagaidīja vairāki desmiti ainažnieku, kuri novēlēja viņam izturību, stingrību un pauda cerību, ka Valsts prezidents neaizmirsīs ļaudīm doto solījumu rūpēties par viņu labklājību un aizstāvēt viņu intereses.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!