• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2007., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160638

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

20.07.2007., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

AVIVA MORLEY

Société d’Investissement - Capital Variable (SICAV)

Juridiskā adrese: 34, avenue de la Liberté, L-1930 LUXEMBOURG

R.C.S. Luxembourg B 32 640



PAZIŅOJUMS PAR ĀRKĀRTAS AKCIONĀRU KOPSAPULCI

Aviva Morley (“kompānijas”) ārkārtas akcionāru kopsapulce (“sapulce”) notiks kompānijas juridiskā adresē otrdien 2007.gada 31.jūlijā plkst. 10.00 (Luksemburgas laiks) vai arī citā laikā atlikšanas gadījumā ar mērķi izskatīt šādus darba kārtības jautājumus un balsot pat tiem:

DARBA KĀRTĪBA

European Business Development vadītāja (Head of European Business Development) Adam Lessing kunga iecelšanu amatā par uzņēmuma direktoru padomes locekli.

Kvorums

Lēmumus par sapulces darba kārtības jautājumiem var pieņemt bez kvoruma ar vienkāršu balsu vairākumu, ko sastāda akcionāri, kas paši piedalās sapulcē vai ir pārstāvēti sapulcē.

Balsošanas norise

Reģistrēto akciju turētājiem nav nepieciešams deponēt savus sertifikātus, viņi var piedalīties paši vai viņus var pārstāvēt pienācīgi noteikti pilnvarotie. Akcionāri, kas nevar piedalīties sapulcē, var balsot, nogādājot uz kompānijas juridisko adresi pienācīgi aizpildītas un parakstītas pilnvarojuma anketas, lai tās pienāktu birojā ne vēlāk kā 2007.gada 26.jūlijā plkst. 17.00 (Luksemburgas laiks). Pilnvarojuma anketas reģistrētajiem akcionāriem tiks izsūtītas kopā ar šī paziņojuma eksemplāru, un tās var saņemt juridiskā adresē.

Lai balsotu sapulces laikā, uzrādītāja akciju turētājiem līdz 2007.gada 26.jūlijam plkst. 17.00 (Luksemburgas laiks) jādeponē savas akcijas vai nu kompānijas juridiskā adresē, vai jebkurā bankā vai finansu institūcijā, kas kompānijai pieņemama, un attiecīgās depozīta kvītis (kuras iespējams saņemt kompānijas juridiskā adresē) jānogādā kompānijas juridiskā adresē līdz 2007.gada 26.jūlijā plkst. 17.00 (Luksemburgas laiks). Šādi deponētās akcijas būs bloķētas līdz dienai, kas sekos sapulces dienai vai citā laikā sapulces atlikšanas gadījumā.

DIREKTORU PADOME

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!