• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Ministru prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2007., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160695

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar veselības ministru un nozares pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

20.07.2007., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Ministru prezidentu

 

Valsts prezidenta Valda Zatlera vizīte Briselē – tikšanās ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāju Žozē Manuelu Barrozu, Eiropas Savienības komisāru enerģētikas jautājumos Andri Piebalgu, kā arī sarunas ar NATO ģenerālsekretāru Jāpu de Hopu Shēferu – bija galvenais sarunu temats, Valsts prezidentam Valdim Zatleram 19.jūlijā tiekoties ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Tāpat abas amatpersonas pārrunāja Baltijas valstīm aktuālos enerģētikas jautājumus, kas bija svarīgākais V.Zatlera dienas kārtības punkts vizītēs Igaunijā un Lietuvā.

Tiekoties V.Zatleram un A.Kalvītim, tika pārrunātas arī Latvijas un Krievijas divpusējās attiecības, kā arī Krievijas un ES attiecību aktualitātes. “Eiropas Savienība mūs uzskata par ekspertiem Krievijas jautājumā, un tas mums noteikti jāizmanto divpusējās sarunās ar Krieviju. Turklāt šīm sarunām jākalpo visas Eiropas Savienības interesēm, jo tikai vienota ES nostāja daudzos jautājumos dos gaidītos rezultātus,” pēc tikšanās ar A.Kalvīti uzsvēra V.Zatlers, īpaši atzīmējot enerģētiskās neatkarības jautājumu.

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!