• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
CEMEX ražotnes celtniecības uzsākšanas pasākumā Brocēnos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2007., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160697

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Francijas apbalvojumu latviešu zinātniekam

Vēl šajā numurā

20.07.2007., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

CEMEX ražotnes celtniecības uzsākšanas pasākumā Brocēnos

 

02.JPG (19214 bytes)
Trešdien, 18.jūlijā: Ministru prezidents Aigars Kalvītis (attēlā pa labi) un uzņēmuma CEMEX Eiropas, Tuvo Austrumu, Āzijas un Āfrikas reģiona vadītājs Luiss Gonsaless, piedaloties pamatakmens ielikšanas ceremonijā uzņēmuma jaunās ražotnes būvlaukumā Brocēnos
Foto: A.F.I.

Trešdien, 18.jūlijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis piedalījās SIA CEMEX cementa ražotnes celtniecības sākšanas pasākumā Brocēnos.

Ministru prezidents apsveica klātesošos ar Latvijai nozīmīgo brīdi un pauda gandarījumu, ka “ārvalstu investoriem ir nopietna un tālejoša interese par iespējām attīstīt savu darbību Latvijā”.

Pasaulē pazīstamā uzņēmuma CEMEX investīcijas Brocēnos apliecina Latvijas spēju “piedāvāt konkurētspējīgu darbaspēku, labvēlīgu uzņēmējdarbības vidi un apstākļus”. 

“Mūsu valsts attīstībai un tautsaimniecības uzplaukumam šobrīd vairāk par visu ir nepieciešami mērķtiecīgi ieguldījumi ražošanā, zinātnē un pētniecībā, jaunu tehnoloģiju, jaunu materiālu, jaunu produktu izstrādē,” akcentēja Aigars Kalvītis.

Ministru prezidents pozitīvi novērtēja videi draudzīgo tehnoloģiju izmantošanu rūpnīcas darbībā, kas ļaus arī nākamajām paaudzēm saglabāt Latvijas tīro vidi.

Pasaulē pazīstamais būvniecības materiālu ražošanas uzņēmums CEMEX paredzējis investēt cementa ražotnē Brocēnos ap 200 miljoniem eiro, un tās būs lielākās investīcijas Latvijas rūpniecībā pēc neatkarības atgūšanas.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!