• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Komisijas kanālu portālā YouTube. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.07.2007., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160785

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šonedēļ žurnālā "Jurista Vārds"

Vēl šajā numurā

24.07.2007., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Komisijas kanālu portālā YouTube

 

Lai savus audiovizuālos materiālus padarītu pieejamus plašai sabiedrībai, Eiropas Komisija atvērusi īpašu kanālu portālā YouTube. “Šī iniciatīva atspoguļo Komisijas apņemšanos labāk izskaidrot savu politiku un rīcību jautājumos, kas skar iedzīvotājus visā Eiropas Savienībā, piemēram, klimata izmaiņas, enerģija vai imigrācija”, teica priekšsēdētāja vietniece Margota Vallstrēma, kura ir atbildīga par iestāžu attiecībām un saziņas stratēģiju. 

EU Tube – Komisijas jauno kanālu – portālā YouTube atklāja 29.jūnijā. Šā neekskluzīvā nolīguma starp Eiropas Komisiju un YouTube mērķis ir jaunā un inovatīvā veidā informēt cilvēkus par pasākumiem Eiropas Savienībā, izmantojot videoklipus, kuri ilustrē galvenos jautājumus, kas skar cilvēkus visās 27 dalībvalstīs. Pašlaik lietotāji var noskatīties apmēram 50 videoklipus par dažādiem tematiem – no pirmajiem Eiropas Savienības vēsturiskajiem soļiem pēckara gados līdz mūsdienu vides aizsardzības problēmām un cīņu ar klimata pārmaiņām.

Iesākumā daudz materiālu ir angļu valodā, bet tiek pievienoti arī klipi franču un vācu valodā. Citas valodas pievienos, kad tas būs iespējams. 

“Komisijai ir ļoti svarīgi izmantot visas pieejamās iespējas saziņai ar Eiropas iedzīvotājiem. Mēs nevaram ignorēt dažos pēdējos gados notikušo interneta attīstību, īpaši tādas videoklipu apmaiņas vietnes kā YouTube popularitāti,” teica Margota Vallstrēma.

Skatieties EU Tube: www.youtube.com/eutube

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Preses un informācijas nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!