• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Ministru prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2007., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/160890

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

26.07.2007., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Ministru prezidentu

25.jūlijā Valsts prezidents Valdis Zatlers lietišķā un konstruktīvā sarunā ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti pārrunāja šābrīža aktuālākos jautājumus – Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas darbu, Latvijas un Krievijas robežšķērsošanas jautājumus, aktualitātes medicīnas aprūpes jomā, kā arī virkni citu sabiedrībai svarīgu jautājumu.

Preses brīfingā V.Zatlers, lūgts novērtēt Veselības ministrijas iniciatīvas obligātās veselības apdrošināšanā, norādīja: “Ir pamats nopietni runāt par priekšlikumu pārdomātību, jo desmit dienu laikā viedoklis mainīts vismaz trīs reizes. Manuprāt, vispirms šis jautājums būtu nopietni jāizdiskutē un sabiedrībai jāpaskaidro, vai tā būs vispārējā veselības apdrošināšana vai tie būs tikai strādājošie, vai tā ir speciālu grupu apdrošināšana.” V.Zatlers norādīja, ka šis jautājums vispirms jāizdiskutē pašā Veselības ministrijā. Savukārt, vaicāts par mediķu algu palielināšanu, V.Zatlers pauda cerību, ka valdība pildīs savus lēmumus, kuros iestrādāta skaidra mediķu algu palielināšanas sistēma.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!