• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar konkursa "Jaunais vilnis" organizētājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.07.2007., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161109

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskapu

Vēl šajā numurā

31.07.2007., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar konkursa “Jaunais vilnis” organizētājiem

 

 

VILNIS.JPG (47930 bytes)

Vakar vakarā Dzintaru koncertzālē noslēdzās starptautiskais jauno populārās mūzikas izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis”, kurā ar labu sniegumu uzstājās dziedātāja no Moldovas Natālija Gordijenko, duets no Ukrainas “Barselona” (Gaļina Gavrilko un Vladimirs Tkačenko), Latvijas pārstāvis Andris Ērglis un citi izpildītāji.

Savukārt vakar, 30.jūlijā, rīta pusē Rīgas pilī Valsts prezidents tikās ar konkursa idejas autoriem, organizētājiem un žūrijas locekļiem.

Tikšanās laikā: konkursa žūrijas komisijas līdzpriekšsēdētāji – Saeimas deputāts, komponists Raimonds Pauls un komponists Igors Krutojs, žūrijas komisijas locekle – dziedātāja Laima Vaikule, Lilita Zatlere, Valsts prezidents Valdis Zatlers, konkursa vadītāja – Krievijas Federācijas Sabiedriskās palātas locekle, dziedātāja Alla Pugačova un Krievijas skatuves mākslinieks Maksims Galkins

Foto: Gatis Bergmanis, VPPD

 

 

Tiekoties ar konkursa “Jaunais vilnis” organizētājiem

 

VILNIS2.JPG (40855 bytes)

Vakar, 30.jūlijā, Rīgas pilī Valsts prezidents tikās ar konkursa “Jaunais vilnis” mākslinieciskās idejas autoriem, organizētājiem un žūrijas locekļiem. Tikšanās laikā: Lilita Zatlere, Valsts prezidents Valdis Zatlers, konkursa žūrijas locekļi – Nikolajs Baskovs un Valērijs Meladze

Foto: Gatis Bergmanis, VPPD

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers pēc komponista Raimonda Paula iniciatīvas 30.jūlijā tikās ar starptautiskā mūzikas festivāla Jaunais Vilnis idejas mākslinieciskajiem autoriem un organizatoriem.

Uz tikšanos ar Valsts prezidentu bija ieradušās populārās mūzikas zvaigznes Alla Pugačova ar draugu Maksimu Galkinu, Laima Vaikule, Valērijs Meladze, Nikolajs Baskovs un Igors Krutojs, kā arī konkursa organizatoru pārstāvji Aleksejs Šeņins, Aleksandrs Revzins un Aleksandrs Šenkmans.

Tiekoties ar V.Zatleru un viņa kundzi Lilitu Zatleri, viesi interesējās, vai prezidenta ģimene seko līdzi festivāla norisei. “Iespēju robežās sekoju līdzi konkursa gaitai, taču mani mazāk interesē žūrijas liktās atzīmes, daudz interesantāki šķiet paši priekšnesumi un mūzika,” sacīja V.Zatlers. Tikšanās laikā pārrunāta arī Jūrmalas gatavība uzņemt tik daudz viesu un interesentu. Konkursa rīkotāji Valsts prezidentu informēja par savām iecerēm nākamajiem gadiem.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!