• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nosūtot apsveikumu Latvijas Rezerves virsnieku asociācijas organizētajam kongresam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.2007., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161179

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieņemot atvadu vizītē Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes vēstnieku

Vēl šajā numurā

01.08.2007., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nosūtot apsveikumu Latvijas Rezerves virsnieku asociācijas organizētajam kongresam

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 31.jūlijā nosūtīja apsveikumu Latvijas Rezerves virsnieku asociācijas (LRVA) organizētā 60.Pasaules Rezerves virsnieku asociāciju konfederācijas (CIOR) kongresa un 61.Pasaules Rezerves medicīnas virsnieku asociācijas (CIOMR) kongresa dalībniekiem un viesiem.

“Uzsākot darbu, vēlētos jūs sveikt mūsu brīnišķīgajā Rīgā. Cerams, ka saspringtā kongresa darba kārtība jums tomēr ļaus apskatīt izcilos jūgendstila arhitektūras pieminekļus un nobaudīt tradicionālos latviešu virtuves gardumus. Neskatoties uz to, ko katrs no jums izvēlēsies, ir kaut kas tāds, ko jūs nevarat nepamanīt. Tā ir brīvības, demokrātijas un solidaritātes vērtību vide, kas šeit, Rīgā, jums ļaus justies kā patiesiem sabiedrotajiem un sadarbības partneriem.

Mēs paļaujamies, ka šo vērtību sardzē stāvēs kā mūsu profesionālie kareivji, tā arī mūsu sabiedrotie NATO. Turklāt, mēs apzināmies, ka tieši rīcībspējīgi rezerves spēki ir tie, kas nodrošina veiksmi militārajās operācijās un veicina pārmaiņu procesus aliansē kopumā.

Tieši jūs esat tie, kuri vieno sabiedrību un militārpersonas, un tie, kuri nodrošina brīvu domu un viedokļu apmaiņu. Tieši jūs – rezerves spēku virsnieki – esat mugurkauls, kurš satur mūsu Vērtību aliansi. Tādēļ novēlu veiksmi un izturību jums jūsu darbā,” teikts V.Zatlera apsveikumā kongresa dalībniekiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!