• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta tikšanos ar ģipškartona ražošanas uzņēmuma "Saint-Gobain" vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.08.2007., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161181

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs, piedaloties Latvijas bērnu zīmējumu un rakstu izstādes par holokaustu un diskrimināciju atklāšanā

Vēl šajā numurā

01.08.2007., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta tikšanos ar ģipškartona ražošanas uzņēmuma “Saint–Gobain” vadību

 

30.jūlijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar pasaulē vadošā franču ģipškartona ražošanas uzņēmuma “Saint–Gobain” vadību. Uzņēmuma “Saint–Gobain” Ģipša segmenta direktors Žans Pjērs Klavēls iepazīstināja Ministru prezidentu ar uzņēmuma darbību, kas ir ne tikai pasaulē lielākais ģipškartona ražotājs, bet arī vecākais rūpnieciskais uzņēmums Eiropā.

Direktors informēja par ģipškartona rūpnīcas būvi Mālpilī, kuras celtniecību ir plānots sākt 2008.gada rudenī un ražošanu uzsākt 2009.gada vidū, nodarbinot ap 100 strādnieku.

Aigars Kalvītis ļoti atzinīgi novērtēja uzņēmuma “Saint–Gobain” ieceri būvēt Mālpilī ģipškartona ražošanas rūpnīcu un apliecināja valdības atbalstu šim projektam.

“Latvijas ekonomikai ir ļoti nepieciešamas investīcijas ražošanā, moderno tehnoloģiju izmantošana, jaunu darba vietu radīšana un eksporta palielināšana,” uzsvēra Aigars Kalvītis.

Valdības vadītājs atzina, ka jaunās rūpnīcas vieta ir izvēlēta ļoti veiksmīgi un būs iespējas piesaistīt nepieciešamos darbiniekus no Siguldas un Mālpils.

Ministru prezidents novēlēja sekmīgi īstenot projektu un aicināja konkrētu jautājumu risināšanā sadarboties ar pašvaldībām un valdību.

Sarunā ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti piedalījās Ģipša segmenta direktors Žans Pjērs Klavēls, Ģipša un izolācijas segmenta direktors Ziemeļeiropas un Austrumeiropas valstīs Džons Kolijs, Ģipša un izolācijas segmenta reģionālais izpilddirektors Somijā un Baltijas valstīs Simo Tunkelo, Ģipša un izolācijas segmenta direktors Baltijā Juha Rīpo un SIA “Saint–Gobain celtniecības produkti” izpilddirektors Normunds Mitko.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!