• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.08.2007., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/161823

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

15.08.2007., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detālplānojumu Liepājā

Ar šo vēlos jūs informēt par to, ka Liepājas pilsētas dome 2007.gada 10.maijā pieņēmusi lēmumu nr.266 – uzsākt detālplānojuma projekta izstrādi zemesgabaliem Lēņu ielā 9, Talsu ielā 50/52, Liepājā, un tiem piegulošajām ielām.

Projekta izstrādāšanas mērķis:

* Precizēt teritorijas izmantošanu un apbūves noteikumus plānojuma robežās, lai pamatotu dvīņu māju un rindu māju apbūves ieceri un noteikt tās attīstības iespējas.

* Izveidot labvēlīgus apstākļus racionālai detālplānojumā ietvertās teritorijas izmantošanai un veicināt līdzsvarotas pilsētvides ekonomisko attīstību, nodrošinot teritoriju ar nepieciešamajām inženierkomunikācijām.

* Detalizēt apbūves noteikumus līdz tādai pakāpei, kas nodrošina konkrētas prasības katram zemesgabalam vai parcelei (projektētajiem zemesgabaliem), vai atklātajām telpām (ielām un laukumiem); arī apbūves blīvumu un intensitāti, pieļaujamo stāvu skaitu ēkām un citas apbūves prasības.

* Nodrošināt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju, izteikt savu viedokli un piedalīties plānojuma izstrādāšanas procesā.

Ar Domes lēmumu par projekta vadītāju apstiprināts Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes “LIEPĀJAS PILSĒTAS BŪVVALDE” galvenais pilsētplānotājs, Plānošanas daļas vadītājs Arvīds VITĀLS (tālr. 26762489; arvidsv@dome.liepaja.lv).

Plānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.posms noritēs no šī sludinājuma publicēšanas dienas LR oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” līdz š.g. 27.augustam.

Ar sabiedrisko apspriešanu saistītie materiāli apskatāmi Liepājas pilsētas domes ēkas 1.stāva vestibilā darbadienās no plkst. 8.30 līdz 17.00 (pirmdienās un ceturtdienās līdz plkst. 18.00).

Saņemt papildus informāciju un iesniegt rakstiskus priekšlikumus varat Liepājas pilsētas Būvvaldē Rožu ielā 6, Liepājā, darbdienās no plkst. 8.30 līdz 17.00.

Iesniegumos un atsauksmēs lūdzam norādīt iesniedzēja vārdu, uzvārdu, adresi; juridiskās personas – nosaukumu, reģistrācijas numuru un juridisko adresi.

 


Paziņojums par teritorijas plānojuma grozījumu izstrādi

Ar 2007.gada 30.jūlija Lauderu pagasta padomes lēmumu (protokols nr.9, 1.§) tiek uzsākta Lauderu pagasta teritorijas plānojuma grozījumu izstrāde, veicot Lauderu pagasta administratīvās teritorijas daļai ar kadastra numuriem: 6864-006-0005 (Vāverīte), 6864-006-0009, 6864-006-0111, 6864-006-0053 (Dzērvenīte) plānotās (atļautās) izmantošanas un izmantošanas aprobežojumu izmaiņas.

Izstrādes vadītājs – Juris Gasuls, biedrība ”Kārsavas attīstības birojs”.

Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš noteikts no 2007.gada 15.augusta līdz 17.septembrim.

Materiālu izstādes un apmeklētāju pieņemšana un rakstisku priekšlikumu iesniegšanas vieta un laiks ir noteikts Lauderu pagasta padomē no 2007.gada 15.augusta līdz 17.septembrim no pulksten 8 līdz 16.

 


Paziņojums par detālplānojumu Ikšķiles novadā

Ikšķiles novada dome 2007.gada 18.aprīļa sēdē nr.4 pieņēma lēmumu:

Par īpašuma “SAULES NAMI” detālplānojuma izstrādes uzsākšanu un līguma slēgšanu lai pamatotu zemes transformāciju savrupmāju apbūves zemēs. Projekta izstrādes vadītāja – Inese Pivare.

Par īpašuma “SAULES NAMI” detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas 1.posma organizēšanu divas nedēļas no publikācijas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Sabiedriskās apspriešanas ietvaros paredzēti šādi pasākumi: apmeklētāju pieņemšana Ikšķiles novada domes būvvaldē Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē , pirmdienās un trešdienās no pulksten 9 līdz 13 un no 14 līdz 17 un tikšanās ar iedzīvotājiem katra mēneša otrajā un ceturtajā pirmdienā domes ēkas 1.stāva zālē no pulksten 16.30 līdz 17. Sabiedriskās apspriešanas materiāli saskaņā ar MK noteikumu nr.883 “Vietējo pašvaldību teritorijas plānošanas noteikumi” 62. un 67.punktu izstādīti Ikšķiles novada domes vestibilā Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē, domes darba laikā no pulksten 9 līdz 13 un no 14 līdz 18. Priekšlikumi iesniedzami rakstiski, fiziskām personām norādot vārdu, uzvārdu, adresi; juridiskām personām – uzņēmuma nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru, adresējot Ikšķiles novada domei Strēlnieku ielā 10, Ikšķilē, Ogres rajonā, LV-2052, vai personīgi kancelejā katru darbdienu.

Detālplānojuma izstrādātājs SIA “NAGLA IF”, Grīvas prospekts 4, dz.17, Ogre, vai Raiņa iela 5, Rūjiena, tālr. 5022417.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!