• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministre : - par pedagogu darba samaksu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.1999., Nr. 330 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16194

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Koalīcijas frakciju vadītāju politisks aicinājums LSA, PCTVL un JP frakcijām

Vēl šajā numurā

07.10.1999., Nr. 330

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministre :

— par pedagogu darba samaksu

Vakar, 6. oktobrī, izglītības un zinātnes ministre Silva Golde piedalījās Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības padomes ārkārtas sēdē par pedagogu darba samaksas jautājumiem.

Ministre informēja sēdes dalībniekus par valsts budžeta projektu un pedagogu darba samaksas palielināšanas iespējām 2000. gadā. Klātesošie tika iepazīstināti ar IZM izstrādātajiem variantiem pedagogu darba samaksas palielināšanas sākšanai, un diskusijai tika piedāvāti divi galvenie varianti — 2000. gada 1. janvāris vai 1. septembris. Ministre uzsvēra: gadījumā, ja nākamā gada budžeta ietvaros pedagogu darba samaksas palielināšanai tiks piešķirti 6,24 miljoni latu, optimālākais variants ir darba samaksas palielināšanu sākt ar nākamā gada 1. septembri, nevis ar 1. janvāri, jo šādā gadījumā algu pielikums būs lielāks un tas nozīmē arī lielāku slogu 2001. gada budžetam.

S.Golde izteica cerību, ka Saeimā, izskatot likumprojektu par valsts budžetu 2000. gadam, tiks rasta iespēja pedagogu darba samaksas palielināšanai piešķirt vairāk nekā 6,24 miljonus latu, un pauda apņemšanos diskutēt ar Saeimā pārstāvēto partiju frakcijām par šo līdzekļu iegūšanas avotiem.

Gunda Ignatāne, ministres padomniece sabiedrisko attiecību un preses jautājumos

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!