• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 21. augusta noteikumi Nr. 564 "Grozījumi Ministru kabineta 2001.gada 27.novembra noteikumos Nr.494 "Noteikumi par darbiem, kas saistīti ar iespējamu risku citu cilvēku veselībai un kuros nodarbinātās personas tiek pakļautas obligātajām veselības pārbaudēm"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2007., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162209

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Grāmatu - biogrāfisko romānu par Zigfrīdu Annu Meierovicu - atverot

Vēl šajā numurā

24.08.2007., Nr. 137

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 564

Pieņemts: 21.08.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.564

Rīgā 2007.gada 21.augustā (prot. Nr.46 18.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2001.gada 27.novembra noteikumos Nr.494 "Noteikumi par darbiem, kas saistīti ar iespējamu risku citu cilvēku veselībai un kuros nodarbinātās personas tiek pakļautas obligātajām veselības pārbaudēm"
Izdoti saskaņā ar Epidemioloģiskās drošības likuma 34.pantu
Izdarīt Ministru kabineta 2001.gada 27.novembra noteikumos Nr.494 "Noteikumi par darbiem, kas saistīti ar iespējamu risku citu cilvēku veselībai un kuros nodarbinātās personas tiek pakļautas obligātajām veselības pārbaudēm" (Latvijas Vēstnesis, 2001, 174.nr.; 2004, 73.nr.; 2007, 28.nr.) šādus grozījumus:

1. Svītrot 2.1.apakšpunktā vārdus "(izņemot graudu malšanas produktu, rauga, cietes un cietes produktu ražošanu, destilētu alkoholisko dzērienu ražošanu, etilspirta ražošanu no raudzētiem materiāliem, vīna ražošanu, sidra un citu augļu vīnu ražošanu un citu nedestilētu dzērienu ražošanu no raudzētiem materiāliem)".

2. Papildināt noteikumus ar 2.1punktu šādā redakcijā:

"2.1 Obligāto pirmreizējo veselības pārbaudi un obligātās periodiskās veselības pārbaudes neattiecina uz personām, kuru darbs vai mācību prakse ir saistīta ar šādiem pārtikas aprites posmiem:

2.11. graudu malšanas produktu, rauga, iesala, cietes un cietes produktu ražošana un uzglabāšana;

2.12. vīnogu vīna, augļu vīna, sidra, destilētu alkoholisko dzērienu ražošana un uzglabāšana;

2.13. etilspirta ražošana no raudzētiem materiāliem un tā uzglabāšana;

2.14. nedestilētu dzērienu ražošana no raudzētiem materiāliem un šo dzērienu uzglabāšana;

2.15. bezalkoholisko dzērienu ražošana slēgtā tehnoloģiskā procesā un šo dzērienu uzglabāšana;

2.16. fasētu pārtikas produktu uzglabāšana, pārvadāšana un izplatīšana vairumtirdzniecībā, ja produkta saturam nevar piekļūt, to neatverot vai nemainot iepakojumu;

2.17. augu izcelsmes, zvejniecības un medniecības primāro produktu ražošana, pārvadāšana, uzglabāšana un laišana tirgū, ja produktu apstrāde ražošanas vietā būtiski nemaina produktu sākotnējās īpašības (piemēram, mazgāšana, žāvēšana, augu lakstu nogriešana, zivju spuru nogriešana vai zivju ķidāšana)."

3. Svītrot 1.pielikuma 1.punkta 2.ailē vārdus "(izņemot graudu malšanas produktu, rauga, cietes un cietes produktu ražošanu, destilētu alkoholisko dzērienu ražošanu, etilspirta ražošanu no raudzētiem materiāliem, vīna ražošanu, sidra un citu augļu vīnu ražošanu un citu nedestilētu dzērienu ražošanu no raudzētiem materiāliem)".
Ministru prezidents A.Kalvītis

Zemkopības ministrs M.Roze

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!