• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apmeklējot Kurzemi 24.-25.augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.08.2007., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162329

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.08.2007., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apmeklējot Kurzemi 24.-25.augustā


Valsts prezidents Valdis Zatlers 24.augustā Dobeles rajona Annenieku pagastā, tiekoties ar pagasta iedzīvotājiem, pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, pārrunāja administratīvi teritoriālās reformas jautājumus un iedzīvotāju aktuālās problēmas
Foto: Imants Prēdelis, VPPD

A/s “Liepājas metalurgs” kontrolpaketes īpašnieks un uzņēmuma padomes loceklis Sergejs Zaharjins (no labās) 24.augustā, sagaidot Valsts prezidentu Valdi Zatleru, Valsts prezidenta kancelejas direktoru Eduardu Stipro un Liepājas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku, lai apmeklējuma laikā augstos viesus iepazīstinātu ar uzņēmuma darbību un perspektīvām
Foto: Valda Kalniņa, A.F.I.

Valsts prezidents Valdis Zatlers 24.augustā Durbes pilsētā, godinot nevainīgi cietušos iedzīvotājus un noliekot ziedus pie represēto pieminekļa pilsētas baznīcas laukumā
Foto: Juris Krūmiņš, VPPD

Dobeles rajona Annenieku pagastā 24.augustā Valsts prezidents apmeklēja Bērzupes speciālo internātskolu. Valsts prezidents tikās ar pagasta padomes priekšsēdētāju Gunti Šmīdleru, Bērzupes speciālās internātskolas direktori Gaļinu Gucu, kā arī skolas pedagogiem.

Dobeles rajona Annenieku pagasta Kaķeniekos Valsts prezidents Valdis Zatlers apmeklēja Annenieku pagasta padomi, tikās ar pagasta deputātiem, kā arī Annenieku pagasta nevalstisko organizāciju pārstāvjiem. Tikšanās laikā Valsts prezidents un Annenieku pagasta pārstāvji pārrunāja administratīvi teritoriālās reformas jautājumus, pašvaldības darba aktualitātes un iedzīvotājiem aktuālās problēmas.

Esot Skrundā, Valsts prezidents tikās ar pilsētas un apkārtējo pagastu iedzīvotājiem un viesojās Skrundas arodvidusskolā. Skrundā Valsts prezidents tikās arī ar Kuldīgas rajona padomes priekšsēdētāju Edgaru Zalānu un Skrundas pilsētas domes priekšsēdētāju Nelliju Kleinbergu. Pēc Skrundas apmeklējuma Valsts prezidents devās uz Durbes novadu.

Durbes novadā Valsts prezidents viesojās zemnieku saimniecībā Pīlādži. Pīlādžu saimnieki Ēriks un Aiga Putras pastāstīja Valsts prezidentam, kā notikusi viņu saimniecības pārprofilēšana no cukurbiešu audzēšanas uz piena lopkopību un rapša audzēšanu.

Durbes pilsētā Valsts prezidents nolika ziedus pie piemiņas zīmes represētajiem, apmeklēja Durbes luterāņu baznīcu, tikās ar iedzīvotājiem, kā arī ar Durbes novada vadītājiem pārrunāja reģionālās reformas un veselības aprūpes jautājumus. Pēc Durbes novada apmeklējuma Valsts prezidents ieradās Liepājā.

Liepājā Valsts prezidents apmeklēja a/s “Liepājas metalurgs” martena cehu, kā arī Liepājas policijas pārvaldi, kur tikās ar Liepājas policijas pārvaldes vadību un darbiniekiem un iepazinās ar policijas darba apstākļiem Liepājā.

Valsts prezidents Valdis Zatlers apmeklēja arī a/s “Liepājas metalurgs” 125 gadu jubilejas svinību koncertu, kurā uzstājās pianists Roberts Velss un Liepājas simfoniskais orķestris.

25.augustā Valsts prezidents tikās ar Liepājas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku, Liepājas domes deputātiem un citiem pilsētas pārstāvjiem. Tikšanās laikā Liepājas domes pārstāvji informēja Valsts prezidentu par pilsētas attīstības iecerēm, aktualitātēm un problēmām.

Pēc tikšanās ar Liepājas pilsētas vadītājiem Valsts prezidents nolika ziedus pie pieminekļa Latvijas bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Pie pieminekļa Valsts prezidents tikās ar Liepājas iedzīvotājiem.

Darba vizītes Liepājā ietvaros Valsts prezidents apmeklēja Liepājas ostas Loču torni. Liepājas ostas kapteinis Eduards Raits informēja Valsts prezidentu par Liepājas ostas darbu un iepazīstināja ar ostas darbinieku darba apstākļiem.

Liepājā Valsts prezidents apmeklēja arī Baltijas ūdenslīdēju mācību centru.

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!