• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Azerbaidžānas Hipotekārā fonda pārstāvju pieredzes apmaiņas vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.08.2007., Nr. 138 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162332

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas un Ziemeļvalstu parlamentu priekšsēdētāju konferenci

Vēl šajā numurā

28.08.2007., Nr. 138

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Azerbaidžānas Hipotekārā fonda pārstāvju pieredzes apmaiņas vizīti Latvijā

Ar Latvijas vēstniecības Azerbaidžānā atbalstu no 27.augusta līdz 2.septembrim Rīgā pieredzes apmaiņas vizītē uzturas Azerbaidžānas Hipotekārā fonda pārstāvji.

Delegācijas vizītes mērķis ir Latvijas valsts un komercstruktūru pieredzes aizgūšana jautājumos, kas skar hipotekārās kreditēšanas attīstīšanu un ārējo finanšu resursu piesaisti ar valsts izdotu hipotekāro vērtspapīru palīdzību. Vizītes laikā notiks fonda pārstāvju tikšanās ar Latvijas Komercbanku asociācijas, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas, Rīgas Fondu biržas, Latvijas Centrālā depozitārija, valsts akciju sabiedrības “Latvijas Hipotēku un zemes banka” un akciju sabiedrības “Parex banka” ekspertiem.

Fonda ekspertu delegāciju vada fonda izpilddirektora vietnieks Akbars Karimovs. Azerbaidžānas Hipotekārais fonds ir izveidots Azerbaidžānas Nacionālās bankas tiešā pakļautībā.

Jāatzīmē, ka sadarbība banku sfērā starp Latviju un Azerbaidžānu ir viens no veiksmīgākajiem abu valstu ekonomisko attiecību piemēriem. Jo īpaši aktīvi sadarbība attīstās pēdējā laikā, ko apstiprina jūnijā Baku notikušais Azerbaidžānas komercbanku un Nacionālās bankas pārstāvju darba seminārs par Latvijas pieredzi hipotekārās kreditēšanas jomā. Savukārt augustā līgumu par sadarbību parakstīja Latvijas un Azerbaidžānas komercbanku asociācijas.

Arī turpmāk paredzēts turpināt sadarbību finanšu sfērā, organizējot darbseminārus Azerbaidžānas Nacionālās bankas un komercbanku pārstāvjiem ar Latvijas un ārvalstu vieslektoru līdzdalību.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!