• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vakar, 28.augustā, pasniedzot akreditācijas vēstules jaunajiem Latvijas Republikas vēstniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2007., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162433

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 28.augustā, vizitējot Rīgas domē, iepazīstoties ar tās priekšstāvjiem, mēriem un vicemēriem, iezīmējot svarīgākos darbus

Vēl šajā numurā

29.08.2007., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vakar, 28.augustā, pasniedzot akreditācijas vēstules jaunajiem Latvijas Republikas vēstniekiem

 

  Foto: Inga Kundziņa, A.F.I.

Valsts prezidents pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Francijā, Andorā un UNESCO Jānim Kārkliņam (attēlā pa kreisi).

Sarunā ar J.Kārkliņu Valsts prezidents norādīja, ka Francija ir nozīmīgs Latvijas sadarbības partneris Eiropā, īpaši ņemot vērā faktu, ka nākamā gada rudenī Francija pārņems ES prezidentūru. Valsts prezidents pozitīvi novērtēja festivālu – “Pārsteidzošā Latvija” Francijā un “Francijas pavasaris” Latvijā – doto ieguldījumu starpvalstu kultūras attiecību stiprināšanā. Tāpat Valsts prezidents novēlēja J.Kārkliņam arī turpmāk stiprināt Latvijas un Francijas ekonomiskās un politiskās attiecības. Savukārt pārrunājot J.Kārkliņa darbu UNESCO, tika uzsvērts, ka Latvija arī turpmāk aktīvi līdzdarbosies UNESCO projektos. Īpaši tika atzīmēta UNESCO rīkotā izglītības konference, kura notiks Rīgā nākamā gada februārī.

Valsts prezidents pasniedza akreditācijas vēstules Latvijas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Indijā Hardijam Baumanim (attēlā pa labi).

H.Baumanis būs pirmais nerezidējošais Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Indijā. Pasniedzot akreditācijas vēstules, Valsts prezidents aicināja vēstnieku sekmēt Latvijas un Indijas sadarbību politiskajā, kultūras un ekonomikas jomā, īpaši atzīmējot iespējamo sadarbību informācijas tehnoloģijas jautājumos.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!