• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēstules Par atkārtotu starptautiskā standarta sertifikātu "Latvijas Vēstnesim". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2007., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162476

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2007.gada 28.augusta sēdē

Vēl šajā numurā

30.08.2007., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēstules

Par atkārtotu starptautiskā standarta sertifikātu “Latvijas Vēstnesim”

Daļā sabiedrības, it īpaši izdevējdarbības – laikrakstu, grāmatu, citu periodisko izdevumu izdošanas un interneta datubāzu uzturēšanas – jomas ļaudīm, bija zināms, ka kopš 2004.gada pavasara apgāda “Latvijas Vēstnesis” kvalitātes vadības sistēma vērtēta un atzīta starptautiskā standarta “ISO 9001:2000” autoritātē.

Šajā pavasarī/vasarā Bureau Veritas Latvia veica pāratestāciju. Un nu cienījamā audita organizācija vēlas publiski darīt zināmu šo faktu arī citiem klientiem un sadarbības partneriem:

Bureau Veritas Latvia vēlas Jūs informēt, ka VSIA “Latvijas Vēstnesis” kvalitātes vadības sistēma ir pārsertificēta kā atbilstoša starptautiskajam standartam ISO 9001:2000. Šis sasniegums ir VSIA “Latvijas Vēstnesis” darbinieku kopīgā darba rezultāts. Tas apliecina, ka uzņēmums ir efektīvi strādājis, lai attīstītu, uzturētu un nemitīgi pilnveidotu kvalitātes vadības sistēmu.

Atbilstība nepārtraukti pieaugošajām klientu prasībām pēc visaugstākā līmeņa kvalitātes ir vitāli nepieciešama ikviena uzņēmuma turpmākai izaugsmei jebkurā darbības nozarē. VSIA “Latvijas Vēstnesis” ir demonstrējusi savu tiekšanos pēc nepārtrauktas vadības sistēmas uzlabošanas, veiksmīgi sasniedzot sertifikāciju.

Bureau Veritas tika izvēlēts par VSIA “Latvijas Vēstnesis” partneri sertifikācijas procesā. Bureau Veritas ir sertificējis vairāk nekā 52 000 uzņēmumu visā pasaulē un, liekot uzsvaru uz nepieciešamību nepārtraukti pilnveidoties, sniedz pievienoto vērtību arī sertificēto uzņēmumu partneriem un klientiem. Ar Bureau Veritas Latvia sertificēto uzņēmumu sarakstu Jūs varat iepazīties, apmeklējot mūsu interneta mājaslapu: www.bv.lv.

Bureau Veritas Latvia vārdā vēlu Jums veiksmīgu sadarbību ar VSIA “Latvijas Vēstnesis”!

Ar cieņu,– Ilgvars Kadiķis,  SIA “Bureau Veritas Latvia” sertifikācijas vadītājs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!