• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Ganas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.09.2007., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162642

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apmeklējot NBS mācību centru Ādažos

Vēl šajā numurā

04.09.2007., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Ganas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku

 

GANA.JPG (19117 bytes)
Piektdien, 31.augustā: Ganas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Grānts Ohemengs Kesse (Grant Ohemeng Kesse), iesniedzot Latvijas Republikas Valsts prezidentam Valdim Zatleram akreditācijas vēstules
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Valsts prezidents Valdis Zatlers 31.augustā akreditēja Ganas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Grāntu Ohemengu Kessi.

Grānts Ohemengs Kesse ir pirmais Āfrikas valstu vēstnieks, kuru akreditējis Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers. Latvijas un Ganas diplomātiskajām attiecībām šogad aprit 15 gadi, tās tika nodibinātas 1992.gada 3.janvārī. G.O. Kesse rezidē Berlīnē, Vācijā.

Iepazīšanās tikšanās laikā Valsts prezidents un Ganas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā pārrunāja valstu divpusējo attiecību perspektīvas, kā arī vienojās par to, ka abas puses ir ieinteresētas attīstīt sadarbību gan izglītībā, gan ekonomikā, proti, palielināt Latvijas preču eksportu uz Ganas. Savukārt Ganas galvenā eksportprece uz Latviju šobrīd ir kafijas pupiņas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!