• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ganas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.09.2007., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162649

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izglītības un zinātnes ministre, sveicot Zinību dienā

Vēl šajā numurā

04.09.2007., Nr. 142

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ganas vēstnieka iepazīšanās vizīti

 

31.augustā Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone tikās ar Ganas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Grāntu Ohemengu Kessi, kas bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Saeimas priekšsēdētāja biedre K.Pētersone apsveica viesi Ganas Republikas neatkarības 50.gadadienā un novēlēja vēstniekam sekmes jaunajā amatā.

Abas puses bija vienisprātis, ka jau 15 gadu ilgušās attiecības, kas līdz šim vairāk ir veidojušās starptautiskajā formātā, veiksmīgi varētu attīstīt abu valstu parlamentāriešu vizītes. K.Pētersone uzsvēra divpusējo sakaru un personisko kontaktu nozīmi savstarpējo attiecību veidošanā. Kā pastāstīja vēstnieks G.O.Kesse, tuvākajā laikā plānots iecelt arī Ganas goda konsulu Latvijā.

Atbildot uz viesa interesi par Latvijas straujo ekonomisko attīstību, K.Pētersone sniedza īsu ieskatu aktuālākajos jautājumos atjaunotās neatkarības laikā Latvijā, tostarp pievienošanos Eiropas Savienībai un iedzīvotāju spēju adaptēties jaunajiem ekonomiskajiem un sociālajiem apstākļiem. Viņa pievērsa uzmanību valdības un Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas izstrādātajai programmai inflācijas apkarošanai un sasniegtajiem rezultātiem.

Sarunas laikā tika atzīmēts, ka veiksmīga abu valstu sadarbība varētu veidoties ekonomikas, tirdzniecības un tūrisma jomā.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!