• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 7. septembra rīkojums Nr. 572 "Par I.Romanovskas pārcelšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.2007., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162932

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.573

Par Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītāju

Vēl šajā numurā

11.09.2007., Nr. 146

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 572

Pieņemts: 07.09.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.572

Rīgā 2007.gada 7.septembrī (prot. Nr.49 2.§)

Par I.Romanovskas pārcelšanu

 

1. Ministru kabinets (Rīgā, Brīvības bulvārī 36, LV-1520) ir iepazinies ar tieslietu ministra G.Bērziņa sniegto informāciju:

1.1. ar Iekšlietu ministrijas viedokli par Ivetas Romanovskas pārcelšanu no Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieka amata uz valsts aģentūras “Materiālās rezerves” direktora vietnieka administratīvajos jautājumos amatu (Iekšlietu ministrijas 2007.gada 23.augusta vēstule Nr.1-38/3680 “Par ierēdņa pārcelšanu”, kas adresēta Tieslietu ministrijai);

1.2. ar Tieslietu ministrijas viedokli par I.Romanovskas pārcelšanu no Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieka amata uz valsts aģentūras “Materiālās rezerves” direktora vietnieka administratīvajos jautājumos amatu (Tieslietu ministrijas 2007.gada 30.augusta vēstule Nr.1-7.5.5/3666 “Par I.Romanovskas pārcelšanu”, kas adresēta Iekšlietu ministrijai);

1.3. ar Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieces I.Romanovskas viedokli par pārcelšanu valsts aģentūras “Materiālās rezerves” direktora vietnieka administra­tīvajos jautājumos amatā (I.Romanovskas 2007.gada 23.jūlija iesniegums “Par pārcelšanu citā amatā”).

2. Pēc šī rīkojuma 1.punktā minētās informācijas izskatīšanas Ministru kabinets secina, ka, lai nodrošinātu valsts aģentūras “Materiālās rezerves” uzdevumu efektīvu izpildi atbilstoši Ministru kabineta 2004.gada 12.oktobra noteikumu Nr.847 “Valsts aģentūras “Materiālās rezerves” nolikums” 2.punktam, kā arī valsts aģentūras “Materiālās rezerves” darbībā īstenotu Valsts pārvaldes iekārtas likuma 10.pantā minēto valsts pārvaldes principu ievērošanu un nodrošinātu civildienesta uzdevumu efektīvu izpildi un sabiedrības uzticību civildienestam, ir tiesisks pamats Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieces I.Romanovskas pārcelšanai uz citu viņas izglītībai un profesionālajām iemaņām atbilstošu ierēdņa amatu.

3. Pamatojoties uz Valsts civildienesta likuma 1.pantu, 37.panta pirmo, otro un ceturto daļu, Valsts pārvaldes iekārtas likuma 10.panta piekto un desmito daļu, Reliģisko organizāciju likuma 5.panta ceturto daļu, labas pārvaldības nodrošināšanai valsts interesēs Valsts civildienesta pārvaldei pārcelt ar 2007.gada 10.septembri I.Romanovsku no Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieka amata valsts aģentūras “Materiālās rezerves” direktora vietnieka administratīvajos jautājumos amatā uz nenoteiktu laiku.

4. Saskaņā ar Ministru kabineta 2005.gada 20.decembra noteikumu Nr.995 “Noteikumi par tiešās pārvaldes iestāžu ierēdņu, darbinieku un amat­personu un Centrālās vēlēšanu komisijas un Centrālās zemes komisijas darbinieku darba samaksas sistēmu un kvalifikācijas pakāpēm, kā arī ierēdņu pabalstiem un kompensāciju” 9.1 2.apakšpunktu noteikt I.Romanovskai valsts aģentūras “Materiālās rezerves” direktora vietnieka administratīvajos jautājumos amatā pirmo kvalifikācijas pakāpi un mēnešalgu 900 latu apmērā atbilstoši minēto noteikumu 2.pielikumam (13.amat­algu grupa).

5. Pamatojoties uz Valsts civildienesta likuma 42.pantu, I.Romanovskai nodrošināt lietvedības dokumentu un materiālu, kā arī materiālo vērtību nodošanu Reliģisko lietu pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītājam.

6. Valsts kancelejai iepazīstināt I.Romanovsku ar šo rīkojumu.

7. Šo rīkojumu saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 76.panta otro daļu un 188.panta pirmo daļu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā (Rīgā, Antonijas ielā 6, LV-1010) mēneša laikā pēc rīkojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. 

Ministru prezidenta vietā – aizsardzības ministrs A.Slakteris

Tieslietu ministrs G.Bērziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!