• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, tiekoties ar Ukrainas ārlietu ministra vietnieku un Moldovas ekonomikas un tirdzniecības ministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.09.2007., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/162952

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas vēstnieka Portugālē akreditāciju

Vēl šajā numurā

11.09.2007., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, tiekoties ar Ukrainas ārlietu ministra vietnieku un Moldovas ekonomikas un tirdzniecības ministru

 

Ārlietu ministrs Artis Pabriks Polijas pilsētā Kriņicā notiekošā ekonomikas foruma ietvaros 6.septembrī tikās ar Moldovas ekonomikas un tirdzniecības ministru Igoru Dodonu un Ukrainas ārlietu ministra vietnieku Volodimiru Ogrizko.

Sarunā ar Moldovas ekonomikas un tirdzniecības ministru Artis Pabriks atkārtoti pauda Latvijas atbalstu Moldovas reformu procesam, aicinot Moldovu aktīvi demonstrēt sasniegtos reformu rezultātus, lai panāktu vēl plašāku Eiropas Savienības atbalstu. I.Dodons pauda pateicību par Latvijas sniegto atbalstu reformu procesam Moldovā, īpaši palīdzību attīstības sadarbības jomā, atzīmējot, ka šobrīd Moldovā notiek intensīvas pārmaiņas un veiktas būtiskas reformas ekonomikas jomā, kas ir palīdzējis piesaistīt ārvalstu investīcijas.

Sarunā ar V.Ogrizko ārlietu ministrs Artis Pabriks atzinīgi novērtēja Latvijas un Ukrainas sadarbību, īpaši akcentējot Latvijas–Ukrainas starpvaldību komisijas darbu.

Ārlietu ministrs atzīmēja, ka Ukraina ir nozīmīgs Latvijas sadarbības partneris un viena no prioritārajām valstīm attīstības sadarbības politikas, kā arī Eiropas kaimiņu politikas kontekstā. Artis Pabriks atkārtoti izteica uzaicinājumu Ukrainas ārlietu ministram apmeklēt šā gada 23.novembrī Rīgā plānoto konferenci “Baltijas valstis un Eiropas kaimiņu politika”.

Tāpat ārlietu ministrs Artis Pabriks atzīmēja, ka Latvija rūpīgi seko līdzi gatavošanās procesam ārkārtas parlamenta vēlēšanām Ukrainā un pauda cerību, ka pēc vēlēšanām iespējami neilgā laikā izdosies izveidot valdību.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!