• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ekonomikas ministra atlūgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.09.2007., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/163294

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2007.gada 13.septembra sanāksmē

Vēl šajā numurā

18.09.2007., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ekonomikas ministra atlūgumu

 

17.septembrī ekonomikas ministrs Jurijs Strods iesniedza atlūgumu Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim. Atlūgums iesniegts ģimenes apstākļu dēļ.

Ekonomikas ministrs J.Strods: “Esmu pieņēmis lēmumu atstāt ministra posteni. Lai arī varbūt kāds vēlētos saistīt šo manu rūpīgi pārdomāto soli ar profesionālām nesaskaņām vai viedokļu atšķirībām valdības ietvaros, gribu apgalvot – savai ģimenei tieši šobrīd esmu nepieciešams vairāk nekā citām reizēm un tas ir manas aiziešanas galvenais motīvs. Esmu izšķīries par labu vērtībām, kuras cilvēka dzīvē man šķiet būtiskākas.

Pildot ekonomikas ministra pienākumus, centos godprātīgi pieņemt lēmumus, aizstāvēt mūsu valsts ekonomiskās intereses gan Eiropā, gan pasaulē un ikviena lēmuma pieņemšanas gaitā centos paraudzīties uz valsts attīstību ilgtermiņā. Ja mēs nespēsim ieraudzīt būtisko šodien, mēs nedzīvosim labi arī rīt. No Latvijas spējas konkurēt un ar esošajiem resursiem paveikt vairāk ir atkarīga mūsu valsts labklājība.

Nākamajam ekonomikas ministram, lai kurš tas arī būtu, es novēlu veiksmi darbā, neizsīkstošu gribasspēku risināt sarežģītas valsts ekonomiskās problēmas un stingru mugurkaulu, aizstāvot mūsu valsts intereses.”

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!