• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.09.2007., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/163716

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas ziņas

Vēl šajā numurā

26.09.2007., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 

Pieteikumi Nacionālas radio un televīzijas padomes konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 1485 kHz frekvencē Rīgā

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 1485 kHz frekvencē Rīgā ir saņemts pieteikums no SIA “RNI RADIO”.

Ziņas par dalībniekiem:

SIA “RNI RADIO”, reģ.nr.40003876601, adrese: Kadiķu iela 5, Jūrmala, LV-2008. Dalībnieki: Raimonds Kreicbergs, daļas 50, 50% no balsstiesīgā pamatkapitāla; Inese Kreicberga, daļas 50, 50% no balsstiesīgā pamatkapitāla.

Raimonds Kreicbergs apliecina, ka ir citas raidorganizācijas – SIA “KREBS TV”, reģ.nr.40003456141 – dalībnieks ar 49% no balsstiesīgā pamatkapitāla.

Dalībnieku iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu “RADIO MERKURS”, kuras galvenā mērķauditorija būs vidēja gada gājuma Rīgas klausītāji, vecumā no 40 līdz 50+ gadiem. Atbilstoši mērķauditorijai izvēlēts Middle-of-the-Road mūzikas formāts – 20.gs. 60. un 70.gadu mūzika, papildinot to ar kantri mūziku. Raidlaiks tiks atvēlēts arī informācijai par notikumiem Rīgā, Latvijā un pasaulē, kā arī tiks veidoti raidījumi par aktuālām tēmām Rīgas pilsētā. Maksimālais raidlaika apjoms svešvalodās – 25%.

Dalībnieku iespējamie finansiāla nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā tiks ieguldīti SIA “RNI RADIO” pašu līdzekļi un komercdarbības (noslēgto līgumu ar potenciālajiem projekta partneriem un investoriem) rezultātā gūtie ieņēmumi. RADIO MERKURS plānotais gada apgrozījums – 36 000 LVL.

 

Paziņojums par konkursu

Kultūras ministrija izsludina konkursu:

Par iespēju pretendēt uz studijām radošajā darbnīcā Parīzē 2008.gadā.

Konkursu nolikumu, darbnīcas noteikumus un pieteikuma anketu iespējams saņemt Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības un kontroles nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 11a, 21.kabinetā darbdienās no pulksten 9 līdz 17 vai elektroniski KM mājaslapā www.km.gov.lv.

Pieteikumus iesniegt KM Dokumentu pārvaldības un kontroles nodaļā līdz 2007.gada 11.oktobrim pulksten 16.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!