• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Apvienotās Karalistes vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.09.2007., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/163803

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Grieķijas vēstnieci

Vēl šajā numurā

27.09.2007., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Apvienotās Karalistes vēstnieku

 

26.septembrī Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Ričardu Mūnu, kurš ieradās iepazīšanās vizītē.

Ministru prezidents apsveica vēstnieku ar darba sākšanu Latvijā un izteica cerību, ka Latvijas un Apvienotās Karalistes divpusējās attiecības arī turpmāk attīstīsies tikpat sekmīgi un būs iespēja noorganizēt abu valstu amatpersonu vizītes, paplašināt sadarbību ekonomikā, izglītībā un kultūrā.

A.Kalvītis ar R.Mūnu pārrunāja abu valstu nostāju Eiropas Savienības aktuālajos jautājumos. Ministru prezidents akcentēja Latvijai svarīgākos jautājumus Portugāles ES prezidentūras laikā: vienošanos par ES Reformu līgumu, vienotas ES enerģētikas politikas izveidi, Eiropas kaimiņattiecību politiku, cīņu ar klimata izmaiņām un ES budžeta reformu, lai veicinātu ES konkurētspēju pasaulē.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!