• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2007., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/163869

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

28.09.2007., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par Gaujienas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu

pirmās redakcijas un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma vides

pārskata projekta apspriešanas 2.posmu

2007. gada 27.septembrī Gaujienas pagasta padome ir pieņēmusi lēmumu, protokols nr.15, 7.§, “Par teritorijas plānojuma grozījumu pirmās redakcijas un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma vides pārskata projekta nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai”.

Sabiedriskās apspriešanas 2.posma termiņš tiek noteikts no 2007.gada 1.oktobra līdz 2007.gada 12.novembrim. Plānojuma 1.redakcijas materiāli un stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma vides pārskata projekts, un citi plānošanas dokumenti būs izstādīti pagasta padomes telpās, adrese: “Nolejas”, Gaujienas pagasts, Alūksnes rajons. Ar plānojuma 1.redakcijas materiāliem varēs iepazīties arī INFO centrā, adrese: “Pilskalni”, Gaujienas pagasts, Alūksnes rajons. Interesentiem plānojuma materiāli būs pieejami katru darbdienu darba laikā.

Minēto dokumentu sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 2007.gada 5.novembrī pulksten 16 INFO centra telpās, adrese: “Pilskalni”, Gaujienas pagasts, Alūksnes rajons.

Apmeklētāju pieņemšana notiek pirmdienās no pulksten 9 līdz 14 Gaujienas pagasta padomē pie plānojuma izstrādes darba grupas vadītājas Ineses Mucenieces (tālr. 64381693; mob. tālr. 26419848).

Visi priekšlikumi un ierosinājumi iesniedzami rakstveidā Gaujienas pagasta padomē pie sekretāres darbdienās no pulksten 9 līdz 16 vai nosūtāmi pa pastu uz adresi: “Nolejas”, Gaujienas pagasts, Alūksnes rajons, LV-4339. Ja iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, to lūdzam norādīt savā priekšlikumā un uzrādīt adresi. Iebildumi un priekšlikumi, kas tiks saņemti pēc minētā termiņa, kā arī anonīmi iesniegumi, netiks ņemti vērā.

 

Paziņojums par nekustamā īpašuma “Pīpenes” Brocēnu p.l.t., Brocēnu novadā, Saldus rajonā detālplānojuma 1.redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Ar Brocēnu novada domes 19.09.2007 lēmumu (prot.nr.13, 2.p.) nekustamā īpašuma “Pīpenes” (kad.nr.8425-003-0181), Brocēnu p.l.t., Saldus rajonā detālplānojuma 1.redakcija tiek nodota sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai.

Sabiedriskās apspriešanas laikā no 01.10.2007. līdz 14.10.2007. ar izstrādāto detālplānojuma 1.redakciju var iepazīties Brocēnu novada domē Lielcieceres ielā 3, Brocēnos, pirmdienās no pulksten 8 līdz 13 un no  14 līdz 17, otrdienās, trešdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17, ceturtdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 18 un piektdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 16.

Rakstiskas atsauksmes par izstrādāto detālplānojuma 1.redakciju var iesniegt Brocēnu novada domei vai nosūtīt pa pastu SIA “Metrum”, Liepājas iela 7, Kuldīgā, LV-3301.

Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, fiziskām personām jānorāda vārds, uzvārds, personas kods un dzīvesvietas adrese, juridiskām personām – nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs.

Š.g. 10.oktobrī pulksten 17 Brocēnu novada domes 3.stāva zālē notiks sabiedriskās apspriešanas sanāksme, kurā aicināti piedalīties visi interesenti.

 

Paziņojums par Smiltenes pagasta teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Smiltenes pagasta padome paziņo, ka ar Smiltenes pagasta padomes 2007.gada 26.septembra sēdes lēmumu (protokola nr.16, 1.§) ir apstiprināts Smiltenes pagasta teritorijas plānojums 2007.–2019.gadam un izdoti pašvaldības saistošie noteikumi nr.7 “Smiltenes pagasta teritorijas plānojuma Grafiskā daļa un Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Smiltenes pagasta teritorijas plānojums stājas spēkā ar dienu, kad paziņojums par lēmumu ir publicēts laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Ar teritorijas plānojumu un saistošajiem noteikumiem var iepazīties Smiltenes pagasta padomē Kalnamuižā 2, Smiltenes pagastā, Valkas rajonā.

 

Paziņojums

Arhitekts A.Sološenko paziņo: Carnikavas novada dome (sēdes protokola nr.16, 16.§ no 22.08.2007.) izdevusi “Saistošie noteikumi nr.2007/13 “Par teritorijas Rīgas rajonā, Carnikavas novadā, “Pumpuri” 3.z.g. detālplānojuma projekta apstiprināšanu””. Ar noteikumiem var iepazīties Carnikavas domē Carnikavā, Stacijas ielā 5.

 

Paziņojums par detālplānojumu

Saskaņā ar Rojas pagasta padomes 2007.gada 11.septembra 12.protokola punktu nr.8 tiek nolemts nodot sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai datālplānojuma pirmo redakciju nekustamajam īpašumam “VARAVĪKSNES” Rojas pagastā, Talsu rajonā. Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš: divas nedēļas pēc paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Sabiedriskās apspriešanas laikā ar detālplānojuma pirmās redakcijas materiāliem var iepazīties Rojas pagasta padomes telpās darbdienās no pulksten 8 līdz 12 un no 13 līdz 17. Priekšlikumus detālplānojuma izstrādei var iesniegt Rojas pagasta padomē minētajos darba laikos vai nosūtīt pa pastu Rojas pagasta padomei Rojā, Zvejnieku ielā 3, LV-3264. Aicinām piedalīties sabiedriskajā apspriešanā 2007.gada 4.oktobrī pulksten 17 Rojas pagasta padomes telpās Rojā, Zvejnieku ielā 3.

 

Paziņojums par detālplānojuma sabiedrisko apspriešanu

Ļubova Utočkina, pers. kods 0709XX-XXXXX, paziņo:

Cienījamie Jūrmalas iedzīvotāji!

Jūrmalas pilsētas dome paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2007.gada 9.augustā ir pieņēmusi lēmumu nr.731 “Par detālplānojuma pirmās redakcijas zemesgabalam Jūrmalā, Viņķu ielā 21, nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai”.

Sabiedriskās apspriešanās otrā posma termiņš – divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un “Jūrmalas Ziņas”.

Sabiedriskās apspriešanas laikā, detālplānojuma pirmā redakcija būs izstādīta Jūrmalas Būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Būvvaldē darbdienās no pulksten 8.30 līdz 17, apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 18 pie projekta vadītāja Normunda Līča 22.kabinetā.

Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Aicinām piedalīties sabiedriskās apspriešanas sanāksmē 2007.gada 16.oktobrī pulksten 15 Jūrmalas Būvvaldē.

Turpmākā informācija par projekta gaitu tiks publicēta laikrakstā “Jūrmalas ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”.

 

Paziņojums

Saskaņā ar Olaines pagasta padomes 29.08.2007. sēdes lēmumu (protokols nr.15, 1.§.) tiek organizēts Rīgas rajona Olaines pagasta nekustamo īpašumu Vēju ielā 25 un 27, “Stūnīšos”, detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas II posms, kas ilgs 3 nedēļas no šī paziņojuma publicēšanas. Ar detālplānojumu varēs iepazīties Olaines pagasta padomē Meža ielā 2, Jaunolainē, apmeklētāju pieņemšanas laikā. Tikšanās ar interesentiem mēneša II un IV pirmdienā no pulksten 17 līdz 18 padomes 2.stāva zālē. Priekšlikumi iesniedzami rakstiski padomes sekretariātā, arī nosūtot tos pa pastu.

 

Paziņojums par Isnaudas pagasta teritorijas plānojuma apstiprināšanu

Pamatojoties uz 19.10.2004. LR MK noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 41.1.punktu, pagasta padome nolēma:

Papildināt Isnaudas pagasta padomes 2001.gada 30.oktobra lēmumu nr.4 (protokols nr.12) ar 3., 4., un 5.punktu un izteikt šādā redakcijā:

3. Noteikt Isnaudas teritorijas plānojuma redakciju par galīgo redakciju un apstiprināt Isnaudas pagasta teritorijas plānojumu kā saistošos noteikumus.

4. Nosūtīt lēmumu par saistošo noteikumu “Isnaudas pagasta teritorijas plānojums” publicēšanai laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

5. Nosūtīt saistošos noteikumus “Isnaudas pagasta teritorijas plānojums” Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai.

 

Paziņojums par detālplānojuma izstrādāšanas un sabiedriskās apspriešanas

1.posma sākšanu Talsu rajona Ģibuļu pagasta īpašumam “Sniedziņi”

Talsu rajona Ģibuļu pagasta padomē 13.12.2006. pieņemts lēmums nr.13, 7.§, par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu īpašumam “Sniedziņi” (kadastra nr.8854-010-0016) ar kopējo platību 9,6 ha.

Detālā plānojuma mērķis ir noteikt detalizētus savrupmāju apbūves noteikumus.

Sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš ir divas nedēļas pēc paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Iepazīties ar materiāliem un iesniegt rakstiskus priekšlikumus var Ģibuļu pagasta padomē Pastendē, Skolas ielā 2, LV-3251 līdz sabiedriskās apspriešanas pirmā posma beigām. Par izstrādes atbildīgo amatpersonu apstiprināta Ģibuļu pagasta plānotāja Lolita Pļaviņa. Apmeklētāju pieņemšana ceturtdienās no pulksten 9 līdz 12.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!