• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 27. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2007., Nr. 160 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164187

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2007. gada 4. oktobrī

Vēl šajā numurā

04.10.2007., Nr. 160

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 27. septembra sēdē

 

1. Izskatīja deputātes S.Bendrātes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātei S.Bendrātei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 27.septembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Dz.Rasnačs iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Vācijas parlamentu.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Hanka iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sastāvā.

4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Saeimas priekšsēdētājs G.Daudze atsaukts no deputātu grupas sadarbībai ar Apvienotās Karalistes parlamentu, ar Austrālijas un Jaunzēlandes parlamentiem, ar Azerbaidžānas parlamentu, ar Čīles parlamentu, ar Filipīnu parlamentu, ar Izraēlas parlamentu, ar Īslandes parlamentu, ar Kanādas parlamentu, ar Kuveitas parlamentu, ar Ķīnas parlamentu, ar Portugāles parlamentu, ar Taivānas parlamentu un no deputātu grupas Tibetas atbalstam.

5. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja A.Bērziņa iesniegumu par Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas deputāta un ziņotāja Andreasa Grosa vizīti Latvijā 2007.gada 10.un 11.oktobrī.

6. Nolēma nodot Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai Saeimas priekšsēdētāja G.Daudzes iesniegumu par to, ka no 2007.gada 24.septembra viņš beidz pildīt Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāra amatu un vēlas turpmāk darba algu saņemt Saeimā.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai valsts kontrolieres I.Sudrabas iesniegumu par Valsts kontroles Piektā revīzijas departamenta Otrā sektora vadītājas I.Balcevičas iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no sektora vadītājas amata.

8. Apstiprināja komandējumu NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim V.Lācim uz Reikjavīku (Īslande) no 2007.gada 5.oktobra līdz 10.oktobrim.

9. Nolēma kompensēt komandējuma izdevumus Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā S.Megnei uz Strasbūru (Francija) 2007.gada 3. un 4.septembrī.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas locekļu L.Silaraupas un U.Brieža komandējumu uz Berlīni (Vācija) no 2007.gada 4.oktobra līdz 7.oktobrim.

11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par EDSO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja M.Krastiņa, Saeimas deputātu J.Klauža un M.Segliņa komandējumu uz Kijevu un Odesu (Ukraina) no 2007.gada 27.septembra līdz 1.oktobrim.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu Dz.Jaundžeikara, S.Ķikustes un delegācijas sekretāres I.Putniņas komandējumu uz Gēteborgu (Zviedrija) 2007.gada 24. un 25.septembrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!