• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2007., Nr. 161 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164228

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

05.10.2007., Nr. 161

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Līdzdarbības LĪGUMS Nr. SVK/ 1 /2007

Rīgā 2007.gada 26.septembrī

Valsts aģentūra “Sabiedrības veselības aģentūra”, turpmāk tekstā – PILNVAROTĀJS, tās direktora Ulda Līkopa personā, kurš rīkojas uz nolikuma pamata, no vienas puses, un sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Jelgavas poliklīnika”, turpmāk tekstā – PILNVAROTĀ PERSONA, tās valdes locekles Annas Zīvertes personā, kura rīkojas uz statūtu pamata, no otras puses, saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40.–53.pantu un Ministru kabineta 2003.gada 29.jūlija noteikumiem Nr.419 ”Kārtība, kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līguma publiskošanas kārtība” un ņemot vērā Ministru kabinetā 2004.gada 9.martā apstiprināto Sabiedrības veselības stratēģijas ieviešanas rīcības programmu 2004.–2010.gadam un tās 8.mērķi, kas paredz, ka izplatītāko ne infekcijas slimību rezultātā radušos saslimstību, invaliditāti un priekšlaicīgu mirstību ir jāsamazina līdz zemākajam sasniedzamajam līmenim un lai turpinātu Latvijā jau vairākus gadus veiksmīgi darbojušos projektu “Sirds veselības kabineta” darbu, noslēdz šo līgumu (turpmāk tekstā – Līgums) par sekojošo:

I. LĪGUMA PRIEKŠMETS

PILNVAROTĀJS uzdod un PILNVAROTĀ PERSONA apņemas Līguma darbības laikā nodrošināt Sirds veselības kabineta (turpmāk – SVK) darbību atbilstoši šim Līgumam, tā pielikumiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

II. PILNVAROTĀS PERSONAS PIENĀKUMI

PILNVAROTAI PERSONAI ir pienākums:

2.1.1. nodrošināt SVK darbību, atbilstoši Līgumam un tā 1.pielikumam “Darbības kārtība”;

2.1.2. sniegt pakalpojumus Līguma 4. sadaļā minētajām personu grupām (turpmāk tekstā pakalpojumu saņēmēji un/vai pacienti) Līgumā noteiktajā kārtībā;

2.1.3. nodrošināt vienlīdzīgu attieksmi pakalpojumu pieejamībā un pakalpojumu sniegšanā visiem pakalpojuma saņēmējiem;

2.1.4. nodrošināt Līgumā minētās dokumentācijas ieviešanu, pareizu tās aizpildīšanu un uzglabāšanu, kā arī tās uzrādīšanu PILNVAROTĀJA nozīmētam pārstāvim;

2.1.5. vest finanšu un uzskaites dokumentus, atskaites par darba procesu un tā rezultātiem, kas saistīts ar Līguma izpildi, kā arī pēc pirmā pieprasījumu uzrādīt tos PILNVAROTĀJA nozīmētai personai;

2.1.6. nodrošināt normatīvajiem aktiem un šī līguma 2.pielikumam atbilstošas grāmatvedības uzskaites kārtošanu. Trīs (3) darba dienu laikā pēc mēneša noslēgšanās iesniegt pārskatu ar PILNVAROTĀS PERSONAS parakstu par budžeta līdzekļu izlietojumu (šī līguma 5. pielikums) pa faksu (67374980) un oriģinālu pa pastu, kā arī pievieno rēķinu, kā to paredz šī Līguma 5.2.punkts;

2.1.7. līdz katra mēneša 5. datumam iesniegt SVK galvenajai māsai aizpildītu Līguma 3.pielikumā pievienoto pārskatu;

2.1.8. pēc PILNVAROTĀJA pieprasījuma PILNVAROTAI PERSONAI iesniegt arī citu Līgumā neminētu informāciju, kas saistīta ar Līgumā paredzēto pakalpojumu sniegšanu. Šajā gadījumā PILNVAROTĀJS un PILNVAROTĀ PERSONA atsevišķi vienojas par datu iesniegšanas veidu, formātu un termiņiem;

2.1.9. 3 darba dienu laikā rakstveidā paziņot PILNVAROTĀJAM par PILNVAROTĀS PERSONAS juridiskā statusa, rekvizītu – juridiskās adreses, atrašanās vietas, banku kontu, vai amatpersonu maiņu, kā arī par nozīmēto pārstāvju kontaktinformācijas maiņu;

2.1.10. PILNVAROTĀS PERSONAS telpās publiski pieejamā vietā izvietot sekojošu korektu un pilnīgu informāciju:

2.1.10.1. PILNVAROTĀS PERSONAS ārstniecības iestādes darba laiks;

2.1.10.2. SVK darba laiki, informācija par pierakstīšanās iespējām un tālruņa numuru;

2.1.12.3. PILNVAROTĀJA sagatavotu informāciju pacientiem.

2.1.11. ne vēlāk kā vienu mēnesi iepriekš rakstveidā informēt PILNVAROTĀJU par neiespējamību veikt līgumā paredzētos pakalpojumus vai to apjomu, izņemot gadījumus, kurus PILNVAROTĀ PERSONA neparedzēja un nevarēja iepriekš paredzēt un novērst;

2.1.12. precīzi uzskaitīt pakalpojumu saņēmēju – pacientus saskaņā ar šī līguma 4.2. punktu, kā arī veikt šo datu atbilstošu uzglabāšanu. Pacientu uzskaiti PILNVAROTAI PERSONAI jāiesniedz elektroniski PILNVAROTĀJAM līdz katra nākamā mēneša 10. datumam par iepriekšējo mēnesi;

2.1.13. līguma ietvaros saņemot finansējumu, kuram noteikts konkrēts izlietošanas mērķis un kārtība, nodrošināt finansējuma izlietojumu atbilstoši šim mērķim un kārtībai;

2.1.14. nodrošināt konfidencialitāti informācijai par pakalpojuma saņēmējiem.

2.2. SVK nodarbinātajām personām, tai skaitā, kabineta māsām ir saistoši mutiskie un rakstiskie PILNVAROTĀJA rīkojumi attiecībā uz SVK.

2.3. SVK māsa un PILNVAROTĀ PERSONA apņemas ne vēlāk kā 5 dienu laikā rakstveidā atbildēt uz visiem un jebkādiem PILNVAROTĀJA rakstiskiem pieprasījumiem, vēstulēm, elektroniskajām vēstulēm, faksiem u.c. korespondenci.

2.4. PILNVAROTAI PERSONAI nav tiesību pieprasīt no pakalpojuma saņēmējiem vai trešajām personām (darba devēji, apdrošinātāji un tml.) samaksu par pakalpojumiem, kas sniegti Līguma ietvaros.

2.5. PILNVAROTAI PERSONAI jānodrošina SVK ar telefonu un interneta pieslēgumu, kā arī jāinformē PILNVAROTĀJS par oficiālajām PILNVAROTĀS PERSONAS un SVK māsas elektroniskā pasta adresēm.

III. PILNVAROTĀJA PIENĀKUMI UN TIESĪBAS

PILNVAROTĀJS:

3.1. veic maksājumus PILNVAROTAI PERSONAI saskaņā ar šo Līgumu;

3.2. sniedz papildus informāciju, kas nepieciešama Līguma izpildei;

3.3. veic Līguma izpildes kontroli.

IV. PILNVAROTĀS PERSONAS PAKALPOJUMU SAŅĒMĒJI

4.1. PILNVAROTĀ PERSONA sniedz pakalpojumus Līguma ietvaros Latvijas

Republikas iedzīvotājiem – Latvijas Republikas pilsoņiem, nepilsoņiem, kā arī ārvalstniekiem un bezvalstniekiem, kuru pasē ir personas kods un kuri reģistrēti Iedzīvotāju reģistrā.

4.2.Sniedzot pakalpojumus, PILNVAROTĀ PERSONA pieprasa pacientam uzrādīt un pārbauda personu apliecinošu dokumentu, nosakot pacienta piederību kādai no 4.1.punktā minētajām personu grupām.

4.3.PILNVAROTĀ PERSONA veic pakalpojuma saņēmēju – pacientu uzskaiti elektroniski saskaņā ar PILNVAROTĀJA norādījumiem.

4.4.PILNVAROTĀ PERSONA, lietojot šī Līguma 5.1.2.apakšpunktā minēto tehnisko nodrošinājumu, iepriekš saskaņo to ar PILNVAROTĀJU, ievērojot visas saistības un procedūras, kas noteiktas Līgumā, kā arī izvēloties saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu.

4.5. Līguma laušanas vai pēc tā termiņa notecējuma PILNVAROTĀ PERSONA tehnisko aprīkojumu (6.pielikums), kas iegādāts par PILNVAROTĀJA līdzekļiem, nodod to PILNVAROTĀJAM.

V. LĪGUMA SUMMA UN SAVSTARPĒJO NORĒĶINU KĀRTĪBA

5.1.Līguma kopējā summa ir LVL 8788,84 (astoņi tūkstoši septiņi simti astoņdesmit astoņi lati un 84 santīmi), kas tiek sadalīta šādi:

5.1.1. veiktais darbs saskaņā ar tāmes finansējuma (4.pielikums), kopā LVL 7788,84 (septiņi tūkstoši septiņi simti astoņdesmit astoņi lati un 84 santīmi) ar šajā Līgumā noteikto norēķinu kārtību;

5.1.2. SVK tehniskais nodrošinājums (6.pielikums) LVL 1000 (viens tūkstotis latu) t.sk. pievienotās vērtības nodoklis;

5.2. Trīs dienu laikā pēc kārtējā mēneša noslēgšanas PILNVAROTĀ PERSONA nosūta PILNVAROTĀJAM rēķinu apmaksas veikšanai.

5.3. Desmit dienu laikā pēc rēķina saņemšanas PILNVAROTĀJS apmaksā PILNVAROTĀS PERSONAS iesniegto rēķinu, ja PILNVAROTĀS PERSONAS darbs pilnībā atbilst šī Līguma noteikumiem un, ja PILNVAROTĀ PERSONA ir iesniegusi mēneša atskaites.

5.4. PILNVAROTĀJAM ir tiesības aizkavēt rēķina apmaksu, ja PILNVAROTĀS PERSONAS atskaites neatbilst Līgumā noteiktajam un tāmei.

5.5. PILNVAROTĀ PERSONA izlieto līguma 5.1. punktā minēto summu saskaņā ar tāmi, kā arī veic SVK strādājošo medicīnas darbinieku darba apmaksu atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

VI. UZDEVUMA IZPILDES KVALITĀTES NOVĒRTĒJUMA KRITĒRIJI UN SASNIEDZAMIE REZULTĀTI

6.1. Uzdevuma izpildes procesā nodrošināt SVK darbību atbilstoši šim līgumam tā pielikumiem un spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem. Pamata kvalitātes novērtējuma kritērijs SVK darbības noslogojums pēc apmeklētāju skaita.

6.2. SVK darbības sasniedzamie rezultāti ir uzlabot iedzīvotāju informētību par sirds slimību riska faktoriem un iedzīvotāju apmierinātību ar veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību.

VII. PUŠU ATBILDĪBA

7.1. PILNVAROTĀJAM ir tiesības PILNVAROTAI PERSONAI piemērot līgumsodu par Līgumā noteikto PILNVAROTĀS PERSONAS pienākumu neizpildi līdz 10% no PILNVAROTĀS PERSONAS paredzētā finansējuma kalendārajam mēnesim.

7.2. PILNVAROTĀJA piemērotais līgumsods tiek uzrādīts aktā un ieturēts rēķinā PILNVAROTAI PERSONAI.

7.3. Puses tiek atbrīvotas no atbildības pilnībā vai daļēji par Līguma saistību neizpildi, ja to izraisījuši nepārvaramas varas apstākļi, kas radušies pēc Līguma noslēgšanas un kurus nav bijis iespējams paredzēt, izvairīties vai novērst, ievērojot vislielāko rūpību, bet par kuriem rakstiski paziņots otrai pusei piecu darba dienu laikā no šādu apstākļu rašanās dienas. Šādā gadījumā Līgumā noteiktais izpildes un samaksas termiņš tiek attiecīgi pagarināts par tādu laika periodu, par kādu nepārvaramie varas apstākļi ir aizkavējuši Līguma izpildi, bet ne ilgāk par 30 kalendārajām dienām.

7.4. Gadījumā, ja nepārvaramas varas apstākļi turpinās ilgāk nekā 30 kalendārās dienas, Puses ir tiesīgas izbeigt Līgumu, par to rakstiski brīdinot viena otru 5 darba dienas iepriekš.

VIII. PILNVAROTĀS PERSONAS DARBĪBAS UZRAUDZĪBAS KĀRTĪBA

8.1. Par SVK darbību atbildīgā PILNVAROTĀJA amatpersona veic uzraudzību pār PILNVAROTĀS personas darbību, kas saistīta ar Līgumā paredzēto saistību izpildi. PILNVAROTĀJS ir tiesīgs ar rakstisku uzdevumu papildus jau Līgumā noteiktajām atskaitēm un informācijai jebkurā laikā pieprasīt no PILNVAROTĀS PERSONAS visa veida informāciju, kas saistīta ar šajā Līgumā noteikto saistību izpildes darbībām, to skaitā finanšu izlietojumu un tā pamatotību. PILNVAROTAI PERSONAI ir pienākums ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc šāda rakstiska pieprasījuma saņemšanas iesniegt rakstiski pieprasīto informāciju PILNVAROTĀJAM.

8.2. PILNVAROTĀ PERSONA nodrošina iespēju PILNVAROTĀJA nozīmētam pārstāvim pēc pieprasījuma iepazīties ar PILNVAROTĀS PERSONAS darbību, kas saistīta ar šī līguma izpildi, kā arī veikt plānveida un neplānotas kontroles un revīzijas, pretējā gadījumā PILNVAROTĀJAM ir tiesības pilnīgi vai daļēji neapmaksāt PILNVAROTĀS PERSONAS darbu.

8.3. Kontroles rezultāti tiek noformēti ar aktu, kura vienu eksemplāru kontroles veicējs iesniedz PILNVAROTAI PERSONAI. Ja PILNVAROTĀ PERSONA 15 darba dienu laikā nesniedz PILNVAROTĀJAM pamatotus iebildumus par aktā uzrādītajiem pārkāpumiem, akts tiek uzskatīts par akceptētu.

IX. LĪGUMA DARBĪBAS TERMIŅŠ, LĪGUMA GROZĪŠANA UN IZBEIGŠANA

9.1. Līgums stājas spēkā pēc tā parakstīšanas un darbojas no 2007.gada 26.septembris septembra līdz 2008.gada 25.septembrim.

9.2. Līgums un tā pielikumi var tikt grozīti vai papildināti, pusēm rakstveidā par to vienojoties.

9.3. PILNVAROTĀJAM ir tiesības prasīt izdarīt grozījumus Līgumā attiecībā uz finanšu apjomu, ja ir pieņemti jauni normatīvi akti vai izdarīti grozījumi spēkā esošajos normatīvajos aktos, kas attiecas uz līguma priekšmetu.

9.4. Puses Līgumu var izbeigt pirms termiņa, savstarpēji rakstveidā vienojoties.

9.5. PILNVAROTĀ PERSONA var izbeigt Līgumu pirms termiņa, rakstveidā brīdinot par to PILNVAROTĀJU ne mazāk kā 3 mēnešus iepriekš.

9.6. PILNVAROTĀJS var izbeigt Līgumu pirms termiņa šādos gadījumos:

9.6.1. PILNVAROTĀ PERSONA nepilda Līguma noteikumus vai neizpilda tos pilnīgi un savlaicīgi;

9.6.2. pret PILNVAROTO PERSONU likumā noteiktā kārtībā ir ierosināts maksātnespējas process, vai arī tas atbilst likumā noteiktajām maksātnespējas pazīmēm vai arī ir atzīts par maksātnespējīgu;

9.6.3. normatīvajos aktos noteiktos gadījumos un kārtībā.

X. CITI NOSACĪJUMI

10.1. Visas izmaiņas šajā Līgumā un tā papildinājumi, PILNVAROTĀJAM un PILNVAROTAJAI PERSONAI, savstarpēji vienojoties, tiek fiksēti, parakstot papildu vienošanos, kura kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

10.2. Puses apņemas ar Līgumu saistītos strīdus risināt sarunu ceļā. Strīdus, kuros nav panākta vienošanās, puses risina tiesā Latvijas Republikas normatīvajos aktos paredzētajā kārtībā.

XI. NOZĪMĒTIE PĀRSTĀVJI

PUSES šī Līguma efektīvākai izpildei un koordinācijai nozīmē pārstāvjus.

No PILNVAROTĀJA puses nozīmētais pārstāvis ir Veselības veicināšanas un profilakses daļas sabiedrības veselības metodiķe Kristīne Ozola, e–pasts: Kristine.ozola@sva.gov.lv, telefons: 67081613. Visi šajā līgumā minētie dokumenti, kas jāiesniedz PILNVAROTĀJAM jāadresē minētajam pārstāvim.

No PILNVAROTĀJA puses nozīmētā SVK galvenā māsa S.Kesenfelde, telefons: 63322401, fakss: 63350390, e–pasts: kesenfelde@inbox.lv.

No PILNVAROTĀS PERSONAS puses grāmatvede: SIA “Jelgavas poliklīnika” finansu direktore Marika Strazdiņa, medicīnas māsa: Ilga Bērziņa.

Nozīmēto pārstāvju prombūtnes gadījumā PUSES nozīmē citus pārstāvjus, kas atbild par Līguma izpildi, par to savlaicīgi informējot otru pusi.

XII. LĪGUMA PIELIKUMI

Līgumam ir pievienots un tā neatņemama sastāvdaļa ir:

1. pielikums – SVK darbības kārtība.

2. pielikums – SVK budžeta līdzekļu izlietojuma un atskaites kārtība.

3. pielikums – mēneša atskaite par SVK darbu.

4. pielikums – SVK izdevumu tāme.

5. pielikums – pārskats par SVK budžeta līdzekļu izlietojumu.

6. pielikums – SVK nepieciešamā tehniskā aprīkojuma izmaksas.

XIII. PUŠU REKVIZĪTI UN PARAKSTI

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Klijānu iela 7, Rīga, LV–1012

Reģistrācijas nr.90000052976

Valsts kase TRELLV22

Konts Nr. LV34TREL2290670320000

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

SIA “Jelgavas poliklīnika”

Sudrabu Edžus iela 10, Jelgava, LV–3001

VRN 41703007095

A/s “Latvijas Unibanka”, UNLALV2X008

Konts Nr. LV58 UNLA 0008 0005 0000 9

Valdes locekle A.Zīverte

1.pielikums

pie 2007.gada 26.septembra

Līdzdarbības līguma Nr. SVK/2007

Rīga, 2007. gada 26.septembris

SIRDS VESELĪBAS KABINETA (SVK) DARBĪBAS KĀRTĪBA

1. Vispārīgie SVK darbības noteikumi

1.2. SVK nodarbojas ar sirds veselības veicināšanu un slimību profilaksi ar mērķi samazināt saslimstību un palielināt agrīnu diagnostiku.

1.3. SVK pakalpojumus apmeklētājs var saņemt bez ārsta nosūtījuma.

1.4. SVK apmeklētājiem sirds veselības rādītāju kontrole netiek atkārtota. Veselības stāvokļa kontroli turpina ģimenes ārsts.

1.5. SVK funkcijas:

1.5.1. apmeklētāju profilaktiskā izmeklēšana,

1.5.2. apmeklētāju izglītošana par sirds veselības veicināšanu un slimību, profilaksi,

1.5.3. sabiedrības informēšana par kabineta darbību un sirds veselības veicināšanu,

1.5.4. līgumā noteiktās informācijas uzkrāšana, apkopošana un nosūtīšana.

1.6. SVK tiek noteikti pieņemšanas laiki – katru darba dienu un vienu sestdienu mēnesī, un tā lai kopējais darba laiks atbilstu SVK māsas apmaksātajai slodzei.

1.7. SVK darbību koordinē Kuldīgas SVK māsa.

2. Sirds veselības kabineta māsas pienākumi

2.1. sadarbojas ar reģionālo SVK koordinatoru, t.sk.:

– nodrošina koordinatoru ar nepieciešamo informāciju,

– iesniedz atskaiti saskaņā ar līguma 3.pielikumu

– iesniedz priekšlikumus darbības optimizācijai,

– izplata koordinatora sagatavoto informāciju masu informācijas līdzekļos,

– sadarbojas ar veselības veicināšanas reģionālo koordinatoru,

– piedalās un organizē Sabiedrības veselības aģentūras iniciētos pasākumus,

2.2. veic pacientu sirds veselības profilaktiskos izmeklējumus:

– nosaka ķermeņa masas un auguma attiecību,

– izmēra asinsspiedienu,

– nosaka kopējo holesterīna un triglicerīdu līmeni asinīs,

– nosaka glikozes līmeni asinīs,

2.3. sniedz apmeklētājiem informāciju par:

– izmeklējumu rezultātiem,

– sirds veselību veicinošu dzīvesveidu,

– elektroniski reģistrē iegūtos datus par pacientu,

2.4. indikāciju gadījumā iesaka apmeklētājam griezties pie ģimenes ārsta,

2.5. pēc pieprasījuma sniedz informāciju ģimenes ārstiem par SVK apmeklētājiem, ievērojot fizisko personu datu aizsardzību.

3. Sirds veselības kabinetu reģionālā koordinatora pienākumi

3.1. Apmāca SVK māsas darbam kabinetā.

3.2. Iesaistās izglītojošu semināru organizēšanā SVK māsām.

3.3. Apkopo SVK kabinetu iesniegtos datus un atskaites.

3.4. Analizē reģiona SVK darbību.

3.5. Sagatavo informāciju iedzīvotājiem.

3.6. Nodrošina informācijas apmaiņu un sadarbību ar Sabiedrības veselības aģentūru.

3.7. Saskaņā ar līguma 4.pielikumu iesniedz Sabiedrības veselības aģentūrā pārskatu par reģiona SVK darbu līdz mēneša 10. datumam un gada atskaiti līdz 15.janvārim

4. Šis pielikums ir Līguma neatņemama sastāvdaļa.

PILNVAROTĀJS PILNVAROTĀ PERSONA

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra” SIA “Jelgavas poliklīnika”

Direktors Valdes locekle

U.Līkops A.Zīverte

2.pielikums

pie 2007.gada 26.septembra

Līdzdarbības līguma Nr. SVK/2007

Rīga, 2007.gada 26.septembris

Sirds veselības kabineta budžeta līdzekļu izlietojuma un atskaites kārtība

1. Atbilstoši ekonomiskajām kategorijām, saskaņā ar Ministru kabineta 2005. gada 27. decembra noteikumiem “Noteikumi par budžetu izdevumu klasifikāciju atbilstoši ekonomiskajām kategorijām”, sagatavojot pārskatu par budžeta līdzekļu izlietojuma kārtējiem izdevumiem, SVK pilnvarotam pārstāvim jāņem vērā, ka:

a) Pārskatu aizpilda par vienu mēnesi no kopējā gada budžeta (1/12 daļu no gada budžeta);

b) Pārskatu aizpilda par reāliem izdevumiem, kurus var dokumentāli apliecināt. Attaisnojuma dokumenti tiek glabāti pie pilnvarotā pārstāvja. Ja kādi no izdevumiem ir daļa no iestādes kopējā maksājuma, tad šai summai jābūt atsevišķi atšifrētai.

2. Gadījumā, ja budžeta līdzekļu reālais izlietojums (pārskats) nesakrīt ar plānoto budžeta izlietojumu, norāda reālo līdzekļu izdevumus.

3. Izrakstot rēķinus Sabiedrības veselības aģentūrai par Sirds veselības kabineta izdevumiem, raksta faktisko līdzekļu izlietojumu (izpildi), līguma 5.1.1. apakšpunktā noteiktā finansējuma ietvaros.

4. Šis pielikums ir Līguma neatņemama sastāvdaļa.

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

SIA “Jelgavas poliklīnika”

Valdes locekle A.Zīverte

 

 

3.pielikums

pie 2007. gada 26.septembra

Līdzdarbības līguma Nr. SVK/2007

Pārskats par SVK profilaktiskajiem izmeklējumiem 2007.g. ________________ mēnesī

________________________________________________________

(Sirds veselības kabineta nosaukums)

Visi

apmeklētāji

Pirmreizējs

apmeklējums

ĶMI

> 30

Asinsspied.

>140/90

KH

> 5,0

mmol/l

TG.

>1,7

mmol/l

Gluk

> 5,6

mmol/l

Kopējais

kardovask.

risks pēc

SCORE*>5%

Nosūtīti

pie ģimenes

ārsta

 

* Eiropas vadlīnijas kardiovaskulārā riska noteikšanai iesaka izmantot SCORE (sistemātiska koronārā riska noteikšana) modeli.

SVK māsa ___________________________ ________________________

(Vārds, Uzvārds) (Paraksts)

4.pielikums

pie 2007.gada 26.septembra

Līguma Nr.SVK/2007

Sirds veselības kabineta izdevumu tāme

Nr. p.k.

EEK kods

Rādītāja nosaukums

Summa mēnesī

Summa gadā

Izdevumi

1.

1100

Atalgojums medmāsa 1,0 slodzes

295,00

3540,00

2.

1200

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas

71,07

852,84

3.

2110

Iekšzemes komandējumi un dienesta braucieni

17,43

209,16

4.

2200

Pakalpojumi

80,78

969,36

t.sk.

2219

visi sakaru pakalpojumi

2,00

24,00

2221

izdevumi par apkuri

6,21

74,52

2222

izdevumi par ūdeni un kanalizāciju

1,27

15,24

2223

izdevumi par elektroenerģiju

5,51

66,12

2230

iestādes reprezentācijas, ar iestādes darbību un veicamo funkciju nodrošināšanu saistīto pakalpojumu izdevumi

23,65

283,80

2243

iekārtas, inventāra un aparatūras remonta un tehniskās apkalpošanas izdevumi

23,00

276,00

2244

ēku, būvju un telpu uzturēšanas izdevumi

19,14

229,68

5.

2300

Krājumu, materiālu, energoresursu, preču, biroja preču un inventāra (līdz 50 Ls par vienību) iegāde kopā

165,00

1980,00

t.sk.

2311

biroja preces

13,00

156,00

2340

zāles, ķimikālijas, laboratorijas preces, medicīniskās ierīces, medicīniskie instrumenti, laboratorijas dzīvnieki un to uzturēšana

152,00

1824,00

6.

Amortizācijas izdevumi aparatūras uzturēšanai

19,79

237,48

Izdevumi kopā

649,07

7788,84

 

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

SIA “Jelgavas poliklīnika”

Valdes locekle A.Zīverte

5.pielikums

pie 2007. gada 26.septembra

Līguma Nr. SVK/2007

SIA “Jelgavas poliklīnika” Pārskats par Sirds veselības kabineta budžeta izlietojumu 2007.gada ________mēnesī

Nr. p.k.

EEK kods

Rādītāja nosaukums

Plāns

Izpilde

Izdevumi

1.

1100

Atalgojums medmāsa 1,0 slodzes

Atalgojums medmāsa 1,0 slodzes

2.

1200

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas

Darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas

3.

2110

Iekšzemes komandējumi un dienesta braucieni

4.

2200

Pakalpojumi

t.sk.

2219

visi sakaru pakalpojumi

2221

izdevumi par apkuri

2222

izdevumi par ūdeni un kanalizāciju

2223

izdevumi par elektroenerģiju

2230

iestādes reprezentācijas, ar iestādes darbību un veicamo funkciju nodrošināšanu saistīto pakalpojumu izdevumi

2243

iekārtas, inventāra un aparatūras remonta un tehniskās apkalpošanas izdevumi

2244

ēku, būvju un telpu uzturēšanas izdevumi

5.

2300

Krājumu, materiālu, energoresursu, preču, biroja preču un inventāra (līdz 50 Ls par vienību) iegāde kopā

t.sk.

2311

biroja preces

2340

zāles, ķimikālijas, laboratorijas preces, medicīniskās ierīces, medicīniskie instrumenti, laboratorijas dzīvnieki un to uzturēšana

6.

Amortizācijas izdevumi aparatūras uzturēšanai

Izdevumi kopā

 

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

SIA “Jelgavas poliklīnika”

Valdes locekle A.Zīverte

6.pielikums

pie 2007.gada 26.septembra

Līdzdarbības līguma Nr. SVK/1/2007

SVK nepieciešamā tehniskā aprīkojuma izmaksas

Nr. p.k.

Nosaukums

Izmaksas Ls ar PVN

1.

Sirds veselības kabineta aprīkojums

1.1.

dators ar interneta pieslēgumu;

Ls 500,00

1.2.

tālrunis

Ls 10,00

1.3.

rakstāmgalds

Ls 40,00

1.4.

2 krēsli – stabili, ar viegli kopjamu (ādas dermantīna virsmu

Ls 60,00

1.5.

galda lampa, ja nav pietiekošs apgaismojums

Ls 20,00

1.6.

atkritumu kaste papīriem – plastmasas, bez vāka, platums – 28 cm diametrā

Ls 2.00

1.7.

atkritumu kaste izlietotajiem materiāliem – izlietotajiem stripiem, kapilāriem, lancetēm, ko nodod speciālam dienestam iznīcināšanai

Ls 8,00

2.

Sirds veselības kabinetam nepieciešamie mērinstrumenti

2.1.

stripu aparāts holesterīna, glikozes un triglicerīdu noteikšanai (piemēram, Accutrend GCT)

Ls 120,00

2.2.

elektroniskie svari – maksimālais svars 160 kg; mērījuma kļūda 100g; automātiska ieslēgšanās/izslēgšanās; digitāls displejs, stabils garantijas laiks līdz 24 mēnešiem

Ls 140,00

2.3.

auguma mērītājs – mērījuma apjoms no 0–220 cm gradācija 1 mm; auguma mērītāja izmērs 120x130x175 mm; svars – 200g; metāla rullējams mērlineāls ar slīdošu plāksnīti, kura nodrošina stabilitāti veicot mērījumu un nolasot rezultātu vairākkārtīgi viegli fiksējams pie vertikālas virsmas

Ls 10,00

2.4.

sfignomonometrs (mehāniskais)

Ls 90,00

Pavisam kopā:

Ls 1000,00

 

PILNVAROTĀJS

V/a “Sabiedrības veselības aģentūra”

Direktors U.Līkops

PILNVAROTĀ PERSONA

SIA “Jelgavas poliklīnika”

Valdes locekle A.Zīverte

 

Paziņojums

Valsts ieņēmumu dienesta Vidzemes reģionāla iestāde paziņo, ka ir veikta nodokļu revīzija (audits) un pieņemts lēmums, kas uzliek pienākumu šādiem nodokļu maksātājiem iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus:

Nr. p.k.

Nodokļu maksātajā nosaukums, NMR kods

Lēmuma datums, numurs

Papildu aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa Ls

1

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SIA’TG SERVISS”, NMR kods 44103022074

24.08.2007. nr.l3.2.-16.1/10175

Pievienotās vērtības

nodoklis

51533,20

Nokavējuma nauda pievienotās vērtības nodoklim

14540,63

Soda nauda pievienotās vērtības nodoklim

51533,20

Uzņēmumu ienākuma nodoklis

38521,55

Nokavējuma nauda uzņēmumu ienākuma nodoklim

10292,11

Soda nauda uzņēmumu ienākuma nodoklim

19260,78

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23 .panta trīspadsmito daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā.

Papildus aprēķinātās summas iemaksājamas budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu pieņemto lēmumu SIA “TG SERVISS” ir tiesības 30 dienu laikā no lēmuma saņemšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Vidzemes reģionālās iestādes direktoram. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Beātes ielā 49, Valmierā, Valmieras rajonā.

 

Valsts ieņēmumu dienesta informācija

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka šādām personām ir anulēta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas apliecība:

Nr. p.k.

Reģistrācijas kods

Nosaukums / Vārds, uzvārds

1.

44103040239

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “A & I PARTNERI”

2.

40003831885

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AB Siltumizolācija”

3.

40003842499

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Advertis”

4.

50103053811

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AIGA LUKSS”

5.

40103033438

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma “AINAVA”

6.

40003598199

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ALFA-OMEGA FUTŪRTEHNOLOĢIJAS”

7.

40003543608

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ALMA M”

8.

40003159041

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AMERICAN CONSTRUCTION GROUP”

9.

40003448712

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ANUTEKS”

10.

44103035295

“AP KOOS” SIA

11.

44103037775

“BALTIC BUILDING” SIA

12.

40003417746

Akciju sabiedrība “BALTIC GATEWAY INTERNATIONAL”

13.

26023413007

JĀNIS BAUMANIS

14.

40001006829

Pētera Pļenkova Rīgas rajona Ķekavas pagasta zemnieku saimniecība “CEPLĪŠI”

15.

40003897707

SIA “Claro”

16.

44103018789

SIA “DAIVO”

17.

50003172431

SIA “DEMENA”

18.

40003868214

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Denebola”

19.

44103018045

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DO & DO PĀRTIKAS GRUPA”

20.

40003631807

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DOLFS”

21.

40003717433

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ekvanokss”

22.

48702001756

SIA “ELio R”

23.

44103041431

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ENERĢIJA NO KOKA”

24.

40003236105

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ES-MAR”

25.

44103044315

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EURO-CHEMIE”

26.

50003747321

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “FAST-TRANS”

27.

40003619698

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “FC AUTO”

28.

40003707420

SIA “FLIPSON”

29.

40003805331

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Forsāža”

30.

41503030703

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “FOTO MIGS”

31.

40003687514

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “FURNEX INTERNATIONAL”

32.

90000545625

IVONNA GENSLER

33.

40003690444

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Granta Hidro”

34.

40003813926

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “HAMMOND BALTIC”

35.

40003772191

SIA “IKARIJA”

36.

40003709084

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “INNOVO”

37.

40003805365

“INSTRUMENTI GS” , SIA

38.

40003676652

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “INTERMIX TECHNICS”

39.

44103044847

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “JUKOSS”

40.

40003498408

SIA “JŪLIJS NK”

41.

40003469396

SIA “K & A CONSTRUCTION”

42.

50003601861

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KAIJA LOĢISTIKA”

43.

40003253001

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Karjera”

44.

40003827803

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KUPRINA”

45.

41503036941

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LEOTON”

46.

40003782575

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Lielupe-Invest Ltd.”

47.

40003884064

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MA.TS”

48.

45403006078

SIA “MAGMA 2”

49.

50003760531

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MAVRANS”

50.

40003830983

SIA “MOBUS”

51.

40003845349

SIA “NIMEX”

52.

50003690821

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “OTO TRANS”

53.

90001760093

OU CMC BALTIC

54.

40003750419

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “PAPĪRA NAMS”

55.

40003640918

SIA “PROSPERA LATVIA”

56.

50003904131

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RADENT PLUSS”

57.

40003109619

SIA “RAMAKS”

58.

40003221769

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “REKLĀMA PLUS”

59.

40003687552

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RMB”

60.

40003806375

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ROSTRAST”

61.

40003869775

SIA “Satirius”

62.

40003891742

SIA “SECPRO”

63.

42103036470

SIA “Ser Pant”

64.

40003923874

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SONDOS”

65.

40003813269

TENTORIUM SIA

66.

40003918375

SIA “VESTERNS”

67.

51502016371

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “VITA D”

68.

40002070430

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ķipars”

Saskaņā ar likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” 3.panta 8.2 daļu ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona uzskatāma par izslēgtu no apliekamo personu reģistra, sākot ar dienu, kad Valsts ieņēmumu dienests ir publicējis laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” paziņojumu par apliekamās personas reģistrācijas apliecības anulēšanu.

Nr. p.k.

Reģistrācijas kods

Nosaukums / Vārds, uzvārds

Izslēgšanas datums

1.

40003806093

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “A & E Trade”

25.09.2007.

2.

40002023116

Individuālais komersants “AUDITU SERVISS”

27.09.2007.

3.

40002021346

Individuālais komersants “GTA”

27.09.2007.

4.

40003103160

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “IELU PROJEKTS”

25.09.2007.

5.

50002096681

Individuālais komersants “JOZĒNS”

26.09.2007.

6.

43201015874

Alūksnes rajona Virešu pagasta zemnieku saimniecība “KALMES”

26.09.2007.

7.

40003318543

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KAMĒLIJAS APTIEKA 1”

26.09.2007.

8.

45402012344

IK “L.Jemeļjanova”

26.09.2007.

9.

40002055658

Aivara Lapiņa Siguldas individuālais uzņēmums “LARB”

26.09.2007.

10.

42101023857

Liepājas rajona, Nīcas pagasta zemnieku saimniecība “Liepezeri”

25.09.2007.

11.

40003211845

“LIEPĀJAS SILTUMS” maksātnespējīgā akciju sabiedrība

28.09.2007.

12.

48502003468

Saldus G.Ārmaņa individuālais uzņēmums “METADENT”

27.09.2007.

13.

40003347203

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “NATFARMA”

24.09.2007.

14.

48503002826

SIA “Pa Ma Re Ta”

24.09.2007.

15.

90001789597

PROFESIONĀLĀS KARJERAS IZVĒLES VALSTS AĢENTŪRA

01.09.2007.

16.

40003409433

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SOLIDO”

27.09.2007.

Saskaņā ar likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” 3.panta 8.2 daļu ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona likvidācijas gadījumā uzskatāma par izslēgtu no apliekamo personu reģistra, sākot ar likvidācijas pabeigšanas dienu.

 

Valsts ieņēmumu dienesta informācija

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka šādām personām ir anulēta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas apliecība:

Nr. p.k.

Reģistrācijas kods

Nosaukums / Vārds, uzvārds

69.

40003356757

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AD REM PLUS”

70.

40003331185

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību firma “AIRINS”

71.

40003750601

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AIVESS”

72.

40002037915

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Aleksona”

73.

40003779518

SIA “AMBER SUN”

74.

40103118177

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Antarktīda”

75.

40003544707

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AREA”

76.

40003877024

SIA “ARMARS”

77.

41703005253

SIA “ARTAVA”

78.

50003863261

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Artus”

79.

40003680130

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ASIR TRADING”

80.

41503039581

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “AVILANT”

81.

40003655171

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Balt Trading Group”

82.

40003888403

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Baltic Stone Park”

83.

40003711708

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Baltijas Būvmateriālu Ražošana”

84.

40003406390

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Balvis Holding”

85.

40003865364

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “BB uzņēmējs”

86.

40003797918

AS “BelKa Group International”

87.

50003139901

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “BRAILINFORM”

88.

90000132326

‘BROVI HOLDING AKTIEBOLAG’

89.

11097111149

VILNIS BUHOLCS

90.

40003722608

SIA “Bule-Bula”

91.

40003782452

SIA “Būvniecības garants”

92.

50102029691

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “DIMAKSS”

93.

40003466703

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EDELVEJSS L”

94.

40003869686

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “ELT grupa”

95.

40003653289

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “EXPROMO”

96.

40003796880

SIA “Frankus”

97.

40003624612

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “FRARIS”

98.

42103025848

SIA “G M G 1”

99.

40003018979

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “GAISMA”

100.

50003843551

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “HARPER”

101.

50003857091

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “HAVANA”

102.

40003650901

SIA “IPB”

103.

41203027507

SIA “IS CELTNE”

104.

40008108893

Biedrība “Jaunatnes forums”

105.

10107311861

EDGARS KAMIŠOVS

106.

42103035140

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KM Latvija”

107.

40003774648

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KORPEKS”

108.

40003795828

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KRAPES KOKA MĀJAS”

109.

41203008629

Komandītsabiedrība “KULDĪGAS BŪVKONSORCIJS k/s”

110.

40003853083

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “KVARDS”

111.

40003709440

SIA “L.J. GRUPPA”

112.

40003715964

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LEOMARa”

113.

40003476468

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LGA”

114.

40003245536

Akciju sabiedrība “LIELAIS KRISTAPS”

115.

40002127123

IK “Liene Ločmane, mediju eksperts”

116.

40002088748

Ainas Lielmanes pārtikas produktu ražošanas individuālais uzņēmums “Lodiņi AL”

117.

20076710016

VITAUTS LOČMELIS

118.

40003719580

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “LULA L”

119.

50003910621

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MALINEX”

120.

40003814442

SIA “MARANI”

121.

48503010306

SIA “MEGA GV”

122.

40003513088

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Minks”

123.

40003826329

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MTSGSM”

124.

41201007633

Tārgales pagasta zemnieku saimniecība “NIEDRAGI”

125.

50003914591

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “NISERVIS”

126.

40003662008

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “PALĪGS DARBOS”

127.

40003874649

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “POLI STUDIO”

128.

40003410470

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “PREDIKĀTS”

129.

50003621891

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “REM BETONS”

130.

42103025693

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Rembūvstudija”

131.

43903002027

Lauksaimniecības pakalpojumu piensaimniecības kooperatīvā sabiedrība “RIKANDA”

132.

40003502135

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RITVA”

133.

40003345448

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RNS”

134.

40003875413

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “RWC group”

135.

40003719449

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SAARISTE BALTIK LTD”

136.

40003883177

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SAGNIS”

137.

40003578559

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SALDĒJUMA NAMIŅŠ”

138.

50003453541

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SCH poligrāfija”

139.

40003873662

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “sentrica”

140.

90001777742

SERVICIOS LOGISTICOS INTEGRALES HOLDING STP, SOCIEDAD LIMITADA

141.

40003747194

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “SILGAS”

142.

41201008751

Puzes pagasta zemnieku saimniecība “SMILGAS”

143.

40003900462

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “TAKSISHKA”

144.

40003938314

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Tēviņi”

145.

40003134264

SIA “VAR TEHNOLOĢIJAS”

146.

40003759691

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “VEGRONS”

147.

50003835291

SIA “VIGDOMUS”

148.

40003435968

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Zemgales Investīciju Grupa”

Saskaņā ar likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” 3.panta 8.2 daļu ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona uzskatāma par izslēgtu no apliekamo personu reģistra, sākot ar dienu, kad Valsts ieņēmumu dienests ir publicējis laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” paziņojumu par apliekamās personas reģistrācijas apliecības anulēšanu.

Nr. p.k.

Reģistrācijas kods

Nosaukums / Vārds, uzvārds

Izslēgšanas datums

17.

50003386931

Pilnsabiedrība “DHB UN PARTNERI”

14.09.2007.

18.

40003849321

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ganību dambja biznesa centrs”

21.09.2007.

19.

40002110428

Individuālais komersants “MIRO”

14.09.2007.

20.

40003841262

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “MULTITAPS”

20.09.2007.

21.

40003749424

SIA “Saulesdārza nami”

14.09.2007.

22.

52401014291

Malnavas pagasta zemnieku saimniecība “SKANUĻI”

17.09.2007.

23.

40003336981

SIA “SRC Veselība”

18.09.2007.

24.

43603011209

SIA “VILARS”

17.09.2007.

 

Saskaņā ar likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” 3.panta 8.2 daļu ar pievienotās vērtības nodokli apliekamā persona likvidācijas gadījumā uzskatāma par izslēgtu no apliekamo personu reģistra, sākot ar likvidācijas pabeigšanas dienu.

 

Paziņojums par Alekseja Prosolova nodokļu parādu

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes 2007.gada 15.augusta Lēmumu par nodokļu revīzijas (audita) rezultātiem nr.20 – 7/221, ALEKSEJAM PROSOLOVAM (pers.kods 1906XX-XXXXX) ir uzlikts par pienākumu iemaksāt Valsts kases budžeta ieņēmumu kontos aprēķināto nodokļu parādu LVL 808,68 sadalījumā pa šādiem ieņēmumu kontiem:

Muitas parāda maksājumu un citu normatīvajos aktos paredzēto maksājumu rezultātā radušies

maksājumi

un soda nauda

Summa (LVL)

Ieņēmumu konta nr.

Saņēmējs

Saņēmēja iestāde

BIC kods

Akcīzes nodoklis pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

410,91

LV83TREL 1060000531900

Valsts kase,

reģ.nr.

90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Nokavējuma nauda par akcīzes nodokli pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

192,31

LV83TREL 1060000531900

Valsts kase,

reģ.nr.

90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Soda nauda

205,46

LV25TREL 1060131022000

Valsts kase,

reģ.nr.

90000050138

Valsts kase

TRELLV22

KOPĀ:

808,68

X

X

X

X

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, aprēķināto nodokļu summu jāsamaksā Valsts kases vienotajā kontā 30 dienu laikā no paziņošanas datuma.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 1.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu, šo lēmumu Aleksejam Prosolovam (pers.kods 1906XX-XXXXX) ir tiesības 30 dienu laikā rakstveidā apstrīdēt VID Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.

 

Paziņojums par licences izsniegšanu

Liepājas pilsētas Sabiedrisko pakalpojumu regulators nolemj:

Saskaņā ar LR MK noteikumiem Nr.644 “Sabiedrisko pakalpojumu licencēšanas noteikumi” un balstoties uz likuma “Par sabiedrisko pakalpojumu regulatoriem” 9. panta 1. daļas 4. punktu, 2. daļu un 16. panta 3. daļu,

Izsniegt licenci:

SIA “PELČINIEKS”, vienotais reģistrācijas numurs komercreģistrā 41203030278, juridiskā adrese: “Lejas”, Pelču pag., Kuldīgas raj., LV-3322

* Nr. 75 – ūdens ieguvē un apgādē, kanalizācijas saimniecībā un ārējo tīklu uzturēšanā minētajās nozarēs uz 10 gadiem Pelču pagasta administratīvajā teritorijā.

* Nr. 76 – siltumenerģijas ražošanai uz 20 gadiem Pelču pagasta administratīvajā teritorijā.

SIA “BROCĒNU CEĻŠ”, vienotais reģistrācijas numurs komercreģistrā 58503006251, juridiskā adrese: Skolas iela 17, Brocēni, LV-3851

* Nr. 77 – sadzīves atkritumu apglabāšanā uz 5 gadiem Saldus rajonā.

SIA “LUTRIŅI”, vienotais reģistrācijas numurs komercreģistrā 48503000558, juridiskā adrese: “Vārpas”, Lutriņu pag., Saldus raj., LV-3861

* Nr. 78 – ūdens ieguvē un apgādē, kanalizācijas saimniecībā un ārējo tīklu uzturēšanā minētajās nozarēs uz 10 gadiem Saldus rajona Lutriņu pagastā.

Pampāļu pagasta padome vienotais reģistrācijas numurs komercreģistrā 90000031137, juridiskā adrese: “Administratīvā ēka”, Pampāļu pag., Saldus raj., LV - 3882

* Nr. 79 – ūdens ieguvē un apgādē, kanalizācijas saimniecībā un ārējo tīklu uzturēšanā minētajās nozarēs uz 10 gadiem Saldus rajona Pampāļu pagastā.

* Nr. 80 – siltumenerģijas ražošanai uz 20 gadiem Saldus rajona Pampāļu pagastā.

 

Publikācijas atsaukums

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka tiek atsaukts 2007.gada 4.septembrī laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” publicētais paziņojums par ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas apliecības anulēšanu šādai personai:

Nr.p.k.

Reģistrācijas kods

Nosaukums

1.

90000106677

RĪGAS METROPOLIJAS ROMAS KATOĻU KŪRIJA

 

Valsts ieņēmumu dienests paziņo:

Valsts ieņēmumu dienesta Licencēšanas komisijas 2007.gada 27.septembra sēdē tika pieņemts lēmums anulēt šādas licences:

* alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai: SIA “Ekspreskafē” (NMR kods 40003575232), sērija MT nr.00000002655 (lēmums stājas spēkā ar 28.09.2007.); SIA “KORA” (NMR kods 51503004261), sērija MT nr.00000003771 (lēmums stājas spēkā ar 01.10.2007.); Rīgas ražošanas firmas SIA “TORNIS” (NMR kods 40003016130), sērija MT nr.00000000941 (lēmums stājas spēkā ar 01.10.2007.); SIA “CHILL-OUT” (NMR kods 40003597530), sērija MT nr.00000000692 (lēmums stājas spēkā ar 28.09.2007.);

* tabakas izstrādājumu mazumtirdzniecībai: SIA “Ekspreskafē” (NMR kods 40003575232), sērija TM Nr.00000003368 (lēmums stājas spēkā ar 28.09.2007.); SIA “KORA” (NMR kods 51503004261), sērija TM nr.00000002279 (lēmums stājas spēkā ar 01.10.2007.); Rīgas ražošanas firmas SIA “TORNIS” (NMR kods 40003016130), sērija TM nr.00000001119 (lēmums stājas spēkā ar 01.10.2007.);

* akcīzes preču noliktavas turētāja darbībai: SIA “TPG INTERNATIONAL” (NMR kods 50003815011) (noliktas akcīzes identifikācijas numurs LV10091000014).

 

Paziņojums

Iekšlietu ministrijas valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē par 47.realizācijai un 48.realizācijai, ar mērķi-pārstrādei (speciāla atļauja), nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem.

Sīkāka informācija: www.matrez.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi divu darba dienu laikā no sludinājuma publicēšanas (publikācijas dienu neieskaitot). Piedāvājumus sūtīt pa faksu 7112160 vai iesniegt personīgi Rīgā, Piedrujas ielā 5, 2.kabinetā.

 

Paziņojums

Rīgas domes Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fonds paziņo par iespēju pieteikt projektus sabiedriskās kārtības uzturēšanas jomā.

Pietikšanās termiņš: 1 mēnesis no šīs publikācijas.

Fonda līdzekļus paredzēts izmantot šādiem prioritārajiem virzieniem:

1. Sabiedriskās kārtības uzturēšanas atbalstošie pasākumi Rīgā.

2. Narkomānijas un alkoholisma apkarošana un profilakse.

3. Nepilngadīgo personu likumpārkāpumu novēršana, bērnu un jauniešu tiesiskā audzināšana.

Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fonda

- projektu iesniegšanas, izskatīšanas, apstiprināšanas, finansēšanas, izpildes un kontroles kārtību,

- projektu pieteikuma anketu,

- apbalvošanas nomināciju iesniegšanas, izvērtēšanas un piešķiršanas, kā arī pieaicināto ekspertu darba apmaksas kārtību,

- kā arī citu papildu informāciju iespējams saņemt, zvanot pa tālr. 67026062 vai arī rakstot uz e-pasta adresi: Sarmite.Buka@riga.lv.

 

Par nodokļu parādu dzēšanu

Atsaucoties uz likuma “Par nodokļiem un nodevām” 25.panta ceturto daļu, Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde informē, ka, pamatojoties uz likuma “Par nodokļiem un nodevām” 25.panta pirmās daļas 1. un 3.punktu, trešo daļu un piektās daļas 2.punktu, Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde 2007.gada 18.septembrī dzēsa nekustamā īpašuma nodokļa un īpašuma nodokļa parādus, kā arī ar tiem saistīto nokavējuma naudu šādiem nodokļu maksātājiem:

Nr.

p.k.

Reģistrācijas

nr.

Nosaukums

1.

000334097

SIA “SKRUDŽS IM”

2.

000330057

viena īpašnieka SIA “VOLONTS”

3.

000348018

SIA “MUSTERE”

4.

000349888

SIA “TORRO 3”

5.

000206844

SIA “DAKTERI UN HIGIĒNISTI”

 

Paziņojums

Rīgas rajona policijas pārvalde aicina pieteikties personas, kuras laika posmā no 2007. gada 1 .janvāra līdz 2007. gada 1. septembrim starptautiskajā lidostā “Rīga” pazaudējušas dažādas lietas. Mantu īpašnieki vai tie, kas tās pazaudējuši, var ierasties 6 mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas Rīgas rajona policijas pārvaldē Rīgā, Gaujas ielā 17.

 

Muzeju valsts pārvaldes paziņojums Nr.50

Par muzeju akreditēšanu

Atbilstoši 2006..gada 27.jūnija Ministru kabineta noteikumiem Nr.532 “Muzeju akreditācijas noteikumi”:

uz laiku no 10.10.2007 līdz 09.10.2012. akreditēt:

- Gulbenes vēstures un mākslas muzeju, Brīvības iela 10, Gulbene LV-4401; tālr. 4473098;

- Latgales kultūrvēstures muzeju, Atbrīvošanas aleja 102, Rēzekne LV-4600; tālr. 64622464;

- Bārdu dzimtas memoriālo muzeju, “Rumbiņi”, Pociema pagasts, LV-4061, Limbažu rajons; tālr. 26329315;

- Rīgas Kino muzeju, Peitavas iela 10/12, Rīga, LV-1050; tālr. 7358873.

Paziņojums par Riebiņu novada saistošo noteikumu pieņemšanu

Riebiņu novada dome 14.08.2007. ir pieņēmusi saistošos noteikumus nr. 9 “Pašvaldības nodevas par būvatļaujas saņemšanu Riebiņu novada domē”. Ar saistošo noteikumu pilnu tekstu var iepazīties Riebiņu novada domē, pagastu teritoriālajās pārvaldēs un novada domes informatīvajā izdevumā “Riebiņu Novada Ziņas”.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!