• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunumi, kas Latvijas lauksaimniekiem liekas cerīgi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.1999., Nr. 341/342 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16424

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jaunumi, kas Latvijas lauksaimniekiem liekas cerīgi (turpinājums)

Vēl šajā numurā

15.10.1999., Nr. 341/342

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunumi, kas Latvijas lauksaimniekiem liekas cerīgi

R1.JPG (18611 BYTES)
Izstādes "Lauksaimniecības tehnika ’99" atklāšanā: zemkopības ministrs Aigars Kalvītis un SIA "AML" direktors Marģers Lūsis

R5.JPG (28688 BYTES)
Uzņēmuma "Kurzemes sēkla" stendā: viss pašu laukos audzētais. Te var aplūkot, bet nedaudz tālāk — nopirkt arī sēklas

R3.JPG (25769 BYTES)
Šogad lauktehnikas izstādē: jaunums Baltijas valstu tirgū — vācu firmas "Fendt" ražotais traktors Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Par izstādi "Lauksaimniecības tehnika ’99"

Jau astoto rudeni pēc kārtas izstāžu kompleksā "Rāmava" durvis ver izstāde "Lauksaimniecības tehnika", arī šajā reizē apmeklētājus iepriecinot ar vēl Latvijā nebijušiem jaunumiem. Viens no tiem ir izmaiņas izstāžu zāles iekārtojumā. Acīmredzot gribētāju piedalīties izstādē ir bijis vairāk nekā citugad, un, gods kam gods, tie izstāžu zālē satilpināti skaisti un cienīgi. Un vēl viens uzreiz pamanāms jaunums āra eskpozīcijā: izstādes "nagla" — vācu ražotais traktors "Fendt". Bet par to — pēc tam. Vispirms ļausim SIA "AML" direktoram Marģeram Lūsim un zemkopības ministram Aigaram Kalvītim atklāt tradicionālo starptautisko astoto lauksaimniecības, mežizstrādes, kokapstrādes un produkcijas pārstrādes izstādi "Lauksaimniecības tehnika ’99", kuru aplūkot var līdz 18. oktobrim.

Zemkopības ministrs Aigars Kalvītis atklāja izstādi ar pavisam īsu uzrunu:

— Cienījamie izstādes dalībnieki un visi klātesošie! Man ir liels prieks izstādi "Lauksaimniecības tehnika ’99", kurā agrāk esmu bijis dalībnieks, šajā skaistajā dienā atklāt kā zemkopības ministram. Gribu novēlēt visiem izstādes dalībniekiem, visiem ciemiņiem un interesentiem labu darbu visas šīs dienas, iegūt jaunu informāciju un sasniegt plānotos mērķus!

Turpinājums — 6.lpp.

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!