• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas delegācijas vizīti Slovēnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.10.1999., Nr. 341/342 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16426

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Saeimas delegācijas vizīti Slovēnijā (turpinājums)

Vēl šajā numurā

15.10.1999., Nr. 341/342

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas delegācijas vizīti Slovēnijā

Šonedēļ, no 11. līdz 13.oktobrim, oficiālā vizītē Slovēnijas Republikā uzturējās Saeimas delegācija, ko vadīja Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume. Delegācijā bija arī Saeimas deputāti: Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Andrejs Panteļējevs, Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedrs Rišards Labanovskis un Eiropas lietu komisijas sekretāre Helēna Demakova, kā arī Saeimas Kancelejas direktors Māris Steins. Vizītē piedalījās Latvijas Republikas vēstnieks Slovēnijas Republikā Mārtiņš Virsis, kura pastāvīgā rezidence ir Vīnē.

Pirmdien, 11.oktobrī, Latvijas parlamenta delegācija tūdaļ pēc ierašanās Slovēnijā vakarpusē apmeklēja augstkalnu kūrortpilsētu Bledu, kas atrodas netālu no robežas ar Austriju. Tur bija tikšanās ar pilsētas mēru Borisu Maleju. Nākamajā dienā, 12.oktobrī, Slovēnijas galvaspilsētā Lubļanā delegācija no rīta tikās ar Slovēnijas Republikas parlamenta — Nacionālās asamblejas — priekšsēdētāju Janešu Podobniku un tā dažādo frakciju deputātiem. Pēc tam, ap pusdienlaiku, bija sarunas ar Slovēnijas Nacionālās asamblejas Tautsaimniecības komisijas un Eiropas lietu komisijas locekļiem. Sarunās piedalījās Slovēnijas parlamenta deputātu grupa, ko vadītāja Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētājs Jože Zagožens. Pēcpusdienā bija tikšanās ar Slovēnijas vides aizsardzības un reģionālās plānošanas ministru Pavelu Gantaru. Vakarā dineju par godu Latvijas Saeimas delegācijai sarīkoja Slovēnijas parlamenta spīkers Janešs Podobniks.

Trešdien, 13.oktobrī, Jānim Straumem un citiem Saeimas deputātiem bija tikšanās ar Slovēnijas Republikas prezidentu Milanu Kučanu, Eiropas lietu ministru Igoru Bavčaru un ārlietu ministru Borisu Frlecu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!