• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 4. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2007., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164492

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 8. oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

11.10.2007., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 4. oktobra sēdē

 

1. Izskatīja deputāta J.Sokolovska iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Sokolovskim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 4.oktobrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par deputātu grupas sadarbībai ar Maķedonijas parlamentu otru priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts U.Briedis.

3. Pieņēma zināšanai Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara iesniegumu, kurā viņš informē, ka par Nacionālās drošības komisijas sekretāru ievēlēts deputāts G.Daudze. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

4. Prezidijs nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, kā arī visām Saeimas frakcijām Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu par laika periodā no 2007.gada 1.februāra līdz 2007.gada 31.jūlijam paveiktajiem un nākamajā atskaites periodā plānotajiem uzdevumiem vienotās Eiropas valūtas ieviešanā Latvijā.

5. Pieņēma zināšanai deputātes S.Kalnietes iesniegumu, kurā viņa informē, ka sakarā ar Saeimas Prezidija apstiprinātu komandējumu uz Briseli šā gada 4. un 5.oktobrī viņa nepiedalīsies Saeimas 4.oktobra sēdē. Prezidijs uzdeva Starpparlamentu attiecību birojam informēt deputāti S.Kalnieti, ka Saeimas Prezidija apstiprināts komandējums attaisno deputāta kavējumu Saeimas sēdē un papildu iesniegums šajā jautājumā nav nepieciešams.

6. Apstiprināja komandējumus:

1) deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētājam D.Turlajam un grupas loceklim, Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētājam S.Dolgopolovam uz Maskavu (Krievija) 2007.gada 20. un 21.oktobrī;

2) Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei uz Lisabonu (Portugāle) no 2007.gada 17.oktobra līdz 19.oktobrim;

3) Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei K.Miņko uz Romu (Itālija) no 2007.gada 28.oktobra līdz 31.oktobrim.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!