• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Tieslietu ministrijas Goda diploma piešķiršanu Uzņēmumu reģistra vadītājam Jānim Endziņam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.10.2007., Nr. 164 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164517

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2007.gada 9.oktobra sēdē

Vēl šajā numurā

11.10.2007., Nr. 164

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Tieslietu ministrijas Goda diploma piešķiršanu Uzņēmumu reģistra vadītājam Jānim Endziņam

 

9.oktobrī ar tieslietu ministra Gaida Bērziņa rīkojumu Uzņēmumu reģistra (UR) galvenajam valsts notāram Jānim Endziņam par ieguldījumu UR attīstībā un darbības pilnveidošanā piešķirts Tieslietu ministrijas Goda diploms.

J.Endziņš UR vada kopš 2003.gada 28.janvāra. Savu pilnvaru laikā J.Endziņš ir izveidojis UR par modernu, efektīvu un uz klientu vērstu iestādi, ar kuru tieslietu sistēma var pamatoti lepoties. Pateicoties savai un savu darbinieku iniciatīvai un atdevei, J.Endziņš ir nodrošinājis iestādes nepārtrauktu izaugsmi un attīstību, kā arī veicinājis UR sekmīgu iesaistīšanos ES apritē.

Īpaši jāatzīmē J.Endziņa nopelni Komerclikuma reformas ieviešanas nodrošināšanā, kas tika sākta 2002.gada sākumā un sekmīgi pabeigta 2004.gada beigās.

Pieaugot UR funkcijām un uzdevumiem, J.Endziņš ir nodrošinājis iestādes sniegto pakalpojumu nepārtrauktu attīstību un kvalitātes pieaugumu – ir vienkāršotas reģistrācijas procedūras, nodrošināta ātra un ērta klientu apkalpošana, kas ir atzītas par labu paraugu un praksi ne tikai Latvijas, bet arī Eiropas mērogā.

Tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš augstu vērtē Uzņēmumu reģistra vadītāja Jāņa Endziņa sniegto ieguldījumu Uzņēmumu reģistra attīstībā.

Tieslietu ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!