• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents, piedaloties Svētmocekļa Jāņa (arhibīskapa Jāņa Pommera) piemiņas dievkalpojumā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.2007., Nr. 166 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164761

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas paziņojums
Par termiņa pagarināšanu NBS karavīru dalībai operācijā Afganistānā

Vēl šajā numurā

16.10.2007., Nr. 166

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents, piedaloties Svētmocekļa Jāņa (arhibīskapa Jāņa Pommera) piemiņas dievkalpojumā

 

04.JPG (20318 bytes)
Piektdien, 12.oktobrī, Svētmocekļa Jāņa (arhibīskapa Jāņa Pommera) piemiņas dienā Rīgas Kristus piedzimšanas baznīcā notika svētku dievišķā liturģija, kuru vadīja Viņa eminence Visaugstusvētītais Rīgas un visas Latvijas metropolīts Aleksandrs un kurā piedalījās arī Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi. Attēlā: Viņa eminence Aleksandrs, pasniedzot Valsts prezidentam Valdim Zatleram Vladimiras dievmātes svētbildi
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Pēc svinīgās ceremonijas Valsts prezidents Valdis Zatlers savā uzrunā atzīmēja Latvijas Pareizticīgo baznīcas nozīmīgo lomu sabiedrības saliedēšanā un sociālās palīdzības sniegšanā sabiedrības mazaizsargātajiem pārstāvjiem. 

“Es vienmēr esmu lepojies, ka Latvijā 18.novembrī visu tradicionālo konfesiju vadītāji kopīgā dievkalpojumā aizlūdz par Latvijas nākotni. Tas nozīmē, ka mūsu valstī katrs cilvēks brīvi var izvēlēties reliģisko konfesiju,” teica Valsts prezidents.

Savā uzrunā Valsts prezidents runāja arī par Svētā mocekļa Jāņa (arhibīskapa Jāņa Pommera) neatsveramo ieguldījumu Pareizticīgo baznīcas stiprināšanā un par viņu kā paraugu nesavtīgā palīdzībā līdzcilvēkiem.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!