• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Labklājības ministrijas Sociālo ziņojumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.1999., Nr. 345/346 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16477

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Labklājības ministrijas Sociālo ziņojumu (turpinājums)

Vēl šajā numurā

20.10.1999., Nr. 345/346

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Labklājības ministrijas Sociālo ziņojumu

"Tik nelielai valstij, kāda ir Latvija, ir ārkārtīgi svarīgi mobilizēt savu tautu, lai tā kļūtu aktīvi pietuvināta sociālās politikas attīstībā," — tā 18. oktobrī Labklājības ministrijas Sociālā ziņojuma atvēršanā sacīja ANO Attīstības programmas pastāvīgais pārstāvis Latvijā Jans Sands Sorensens. "Grāmatā, kas tiek prezentēta, ir daudz jaunrades, bet es gan neieteiktu to izlasīt vienā rāvienā. Es patiesi priecājos, ka man bija iespēja atbalstīt šo darbu tāpat kā iepriekšējo. Grāmata ir vērtīga kā informācijas avots, turklāt tā liecina par lielo potenciālu, kas deva iespēju izveidot tik kvalitatīvu informāciju."

Jau kļuvis par tradīciju, ka gada nogalē Labklājības ministrija sniedz šo Sociālo ziņojumu, kura pamatmērķis ir novērtēt ministrijā padarīto un informēt par to sabiedrību. Apkopotais materiāls sniedz mūsu valsts sociālās drošības sistēmas funkcionēšanas novērtējumu. Ziņojumā ir iekļauta pašreizējā stāvokļa analīze un sniegts problēmu apraksts, kā arī izdarīti secinājumi par turpmākās darbības attīstības iespējām.

1998. gada ekonomiskie rādītāji liecina, ka Latvijā arvien izteiktāks kļūst iedzīvotāju dalījums pēc viņu materiālā stāvokļa. Kā var spriest pēc mājsaimniecības budžeta analīzes, kopumā pērn ir pieaudzis vidējais iedzīvotāju rīcībā esošais ienākums. Taču tas ir noticis uz pilsētu mājsaimniecību materiālā stāvokļa uzlabošanās rēķina.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!