• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 8. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.10.2007., Nr. 168 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164879

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2007. gada 18. oktobrī

Vēl šajā numurā

18.10.2007., Nr. 168

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 8. oktobra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja trīsdesmit piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta J.Klauža iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam J.Klaužam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 11.oktobrī.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 11.oktobra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 8.oktobra līdz 14.oktobrim.

5. Pieņēma zināšanai Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas ziņotāja Andreasa Grossa vizītes programmu.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte A.Barča iekļauta deputātu grupā sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte A.Ziedone–Kantāne iekļauta deputātu grupā sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts D.Turlais iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte S.Bendrāte iekļauta deputātu grupā sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts S.Fjodorovs iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Bulgārijas parlamentu.

11. Nolēma konceptuāli atbalstīt Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētāja J.Dalbiņa iesniegumu par Gruzijas parlamenta Aizsardzības komisijas delegācijas vizīti Latvijā 2007.gada novembrī. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai.

12. Izskatīja frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētāja Dz.Zaķa iesniegumu par frakcijas “Jaunais laiks”’ deputātu kavējumu Saeimas 27.septembra sēdē. Prezidijs nolēma atlikt jautājuma izskatīšanu sakarā ar to, ka Saeimas Prezidija 1998.gada 14.decembra lēmuma “Par Saeimas sēžu kavējumu izskatīšanas un attaisnošanas kārtību” 1.punkts nosaka, ka katrs deputāts individuāli iesniedz Saeimas Prezidijam iesniegumu par kavējuma attaisnošanu.

13. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas ziņotāja Andreasa Grossa vizītei Latvijā 2007.gada 10. un 11.oktobrī.

14. Nolēma izskatīt nākamajā Saeimas Prezidija sēdē deputāta S.Dolgopolova iesniegumu par viņa kavējuma attaisnošanu Saeimas 11.oktobra sēdē.

15. Apstiprināja komandējumu Eiropas lietu komisijas locekļiem J.Eglītim, L.Līdumam, komisijas konsultantam Ģ.Ostrovskim un Saeimas specializētajam atašejam Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā S.Megnei uz Lisabonu (Portugāle) no 2007.gada 13.oktobra līdz 16.oktobrim.

16. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas sekretāra J.Eglīša komandējumu uz Parīzi (Francija) no 2007.gada 3.oktobra līdz 5.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!