• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Ukrainas starpvaldību komisijas sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.10.1999., Nr. 345/346 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16491

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līguma stāšanos spēkā

Vēl šajā numurā

20.10.1999., Nr. 345/346

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Ukrainas starpvaldību komisijas sēdi

No 19. līdz 21.oktobrim Kijevā notiek Latvijas un Ukrainas starpvaldību komisijas tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības jautājumos ceturtā sēde.

Latvijas un Ukrainas starpvaldību komisijai šajās dienās jāsaskaņo vairāki svarīgi jautājumi, kas skar abu valstu attiecības tirdzniecībā un ekonomikā par Latvijas Republikas un Ukrainas līguma par tirdzniecību ar lauksaimniecības precēm pielikumiem saskaņošana, par Latvijas Bankas un Ukrainas Nacionālās bankas 1992.gada savstarpējo norēķinu regulēšanu, par Ukrainas Ministru kabineta lēmumu Nr.840, kurš paredz papildu 2 procentu muitas maksājuma ieviešanu preču importam uz Ukrainu, par divpusējās sadarbības attīstīšanu reģionu līmenī starp Liepājas pilsētu un rajonu padomi "Kurzeme—Zemgale" un Ukrainas Nikolajevskas apgabalu", par pušu sadarbības perspektīvām kuģubūves jomā u.c.

No Latvijas puses sarunas vadīs Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Kaspars Gerhards, un tajās piedalīsies pārstāvji no Ekonomikas, Finansu, Zemkopības, Aizsardzības un Ārlietu ministrijas, kā arī no Latvijas Bankas.

Kaspars Paupe,  Ekonomikas ministrijas  preses sekretārs

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!