• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par politiskajām aktivitātēm - paziņojumā 18.oktobra priekšpusdienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.10.2007., Nr. 169 https://www.vestnesis.lv/ta/id/164987

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts iekšpolitisko situāciju - preses īssaietā 18.oktobrī:

Vēl šajā numurā

19.10.2007., Nr. 169

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par politiskajām aktivitātēm — paziņojumā 18.oktobra priekšpusdienā

ZATLERS.JPG (12240 bytes)
Latvijas Republikas Valsts prezidents Valdis Zatlers vakar, 18.oktobrī, plkst. 16.00 preses īssaietā Rīgas pilī
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Vispirms gribu pateikties tiem vairākiem tūkstošiem cilvēku, kuri šodien pie Saeimas nama apliecināja, ka viņiem nav vienaldzīgs Latvijā notiekošais. Paldies mūziķiem, māksliniekiem, literātiem, aktieriem un režisoriem – ikvienam, kurš šodien Saeimas deputātiem skaļi un nepārprotami darīja zināmu savu viedokli.

Es ceru, ka katrs Saeimas deputāts apliecinās, ka ir tautas priekšstāvja vārda cienīgs, ieklausīsies šodien teiktajā un rīkosies valstiski – sava vēlētāja interesēm atbilstoši.

Pagājušo ceturtdien notikušā arodbiedrību piketa rezultātā Saeimas deputāti ir apņēmušies labot valdības kļūdu un uzsākuši dialogu ar arodbiedrību pārstāvjiem par nākamā gada budžetu. Ceru, ka arī šodienas piketā teikto deputāti sadzirdēs un attiecīgi rīkosies.

Piketi un protesta demonstrācijas demokrātiskās valstīs ir ātrākais ceļš, kā to pilsoņiem tapt pamanītiem un sadzirdētiem. Taču tā var panākt tikai īstermiņa rezultātu. Nākotnē raugoties, gribu atgādināt jau vairakkārt teikto – pilsoniskā sabiedrība Latvijā būs tik stipra, cik stipras – demokrātiskas un atvērtas dažādiem viedokļiem – būs mūsu valsts politiskās partijas. Katra pilsoņa atbildīga līdzdalība saskaņā ar Satversmes burtu un garu ir vienīgais ceļš, kā panākt pozitīvas izmaiņas ilgtermiņā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!