• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par visu pašvaldību aptauju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.10.1999., Nr. 347 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16537

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.44

Rīgas iekškvartālu teritorijas aizsardzības noteikumi

Vēl šajā numurā

21.10.1999., Nr. 347

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par visu pašvaldību aptauju

Īpašu uzdevumu ministrs valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās Jānis Bunkšs aizvadītās nedēļas nogalē beidzis precizēt aptaujas anketu par katras pašvaldības vietu reģionālajā reformā. To paredzēts izsūtīt visām pašvaldībām, lai noskaidrotu katras pašvaldības viedokli par reģionu centriem un robežām.

Aptaujas anketa jau šonedēļ tiks nosūtīta visu 483 pagastu padomēm, visu 77 pilsētu domēm, Kandavas novada pašvaldībai un visu 26 rajonu padomēm. Aptaujas anketas atbildes jāizskata vietējo pašvaldību padomes vai domes sēdē un līdz 15.novembrim jānosūta Pašvaldību lietu pārvaldei. Īpašu uzdevumu ministrs valsts pārvaldes un pašvaldību reformu lietās J.Bunkšs ar anketas projektu visu pašvaldību aptaujai par administratīvo reģionu modeļiem ir iepazīstinājis Administratīvi teritoriālās reformas padomi, anketas projekts ir apspriests arī ministra konsultācijās ar rajonu padomju un valsts nozīmes pilsētu domju vadītājiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!