• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2007. gada 25. oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2007., Nr. 176 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165633

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz deputātu jautājumu rakstiski iesniegtā atbilde

Vēl šajā numurā

01.11.2007., Nr. 176

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2007. gada 25. oktobrī

 

Stenogramma – pēc Saeimas Kancelejas stenogrammu nodaļas

 

Sēdi vada Latvijas Republikas 9.Saeimas priekšsēdētāja biedre Karina Pētersone.

Sēdes vadītāja.

Labdien, godātie kolēģi!

Sākam pulksten 17.00 Saeimas 25.oktobra sēdi – atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem.

Pirmo izskatīsim deputātu Plinera, Buzajeva, Kabanova, Buhvalova un Mitrofanova jautājumu reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministram Aigaram Štokenbergam “Par Latvijas nepilsoņu tiesību ierobežojumiem pašvaldību līmenī”.

Sakarā ar to, ka esam saņēmuši Aigara Kalvīša vēstuli, ar kuru Ministru prezidents mūs informē, ka uz laiku līdz turpmākajam rīkojumam finanšu ministram Oskaram Spurdziņam ir uzdots pildīt reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra pienākumus, šis jautājums tiek pāradresēts Oskaram Spurdziņam.

Ministra kungs šodien nav ieradies. Rakstiska atbilde uz šo jautājumu nav saņemta. Līdz ar to atbildes sniegšana uz šo jautājumu tiek pārcelta uz nākamo sēdi, kurā tiks sniegtas atbildes uz deputātu jautājumiem.

Nākamo izskatīsim deputātu Latkovska, Zaķa, Mūrnieces, Kariņa un Ziedones-Kantānes jautājumu finanšu ministram Oskaram Spurdziņam “Par pieeju valsts noslēpumam”.

Esam saņēmuši rakstisku atbildi uz jautājumu, un arī iesniedzēji uz sēdi nav ieradušies. Līdz ar to varam secināt, ka iesniedzēji ir apmierināti ar rakstisko atbildi.

Pārejam pie trešā šodienas darba kārtības jautājuma. Un tas ir deputātu Plinera, Kabanova, Sokolovska, Mitrofanova, Buzajeva un Buhvalova iesniegts jautājums, kas adresēts tieslietu ministram Gaidim Bērziņam, – “Par situāciju Pārlielupes cietumā”.

Uz šo jautājumu no ministra ir saņemta rakstiska atbilde, bet man ir jautājums Buzajeva kungam: vai jūs esat apmierināts ar rakstisko atbildi?

V.Buzajevs (PCTVL frakcija).

Varbūt viņš pat ir atbildējis uz mūsu jautājumu (atšķirībā no pirmā darba kārtības jautājuma), bet mēs diemžēl neesam apmierināti un laipni gaidām ministra kungu.

Sēdes vadītāja.

Es pieņemu, ka mēs varētu turpināt šā jautājuma izskatīšanu nākamajā sēdē, kuru Prezidijs izsludinās, lai iesniedzējiem tiktu sniegtas atbildes uz viņu jautājumiem.

Līdz ar to šīsdienas sēdi varam slēgt. Visi jautājumi ir izskatīti. Paldies.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!