• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Itālijas Republikas, Kubas Republikas un Kambodžas Karalistes vēstniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.2007., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.11.2007., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Itālijas Republikas, Kubas Republikas un Kambodžas Karalistes vēstniekus

 

01.JPG (10894 bytes) 02.JPG (11821 bytes)
03.JPG (13006 bytes)

Vakar, 6.novembrī: Valsts prezidents Valdis Zatlers, Rīgas pilī akreditējot Itālijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Frančesko Pučo; Kubas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Serhio Gonsalesu Gonsalesu; Kambodžas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Kiju Taviku
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

 

Valsts prezidents vakar akreditēja Itālijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Frančesko Pučo (Francesco Puccio). Tikšanās laikā Valsts prezidents ar vēstnieku apsprieda Latvijas un Itālijas divpusējās attiecības, Eiropas Savienības aktualitātes, īpaši atzīmējot Reformu līguma jautājumus, tāpat tika apspriesta abu valstu turpmākā sadarbība ekonomikas un kultūras jautājumos. Abas puses vienojās, ka jāattīsta medicīnas darbinieku asociāciju sadarbība.

Pēc tam V.Zatlers akreditēja Kubas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Serhio Gonsalesu Gonsalesu (Sergio Gonzalez Gonzalez), ar kuru pārrunāja šābrīža situāciju Kubā. Sarunas laikā Valsts prezidents uzsvēra brīvā tirgus un cilvēktiesību jautājumu nozīmīgumu.

Vakar Rīgas pilī Valsts prezidents akreditēja arī Kambodžas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Kiju Taviku (Khieu Thavika), ar kuru apsprieda vispārējo situāciju Dienvidāzijas reģionā un Kambodžā, kā arī sadarbību tūrismā.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!