• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 29. oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.11.2007., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/165967

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 5. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

08.11.2007., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 29. oktobra sēdē

 

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2007.gada 1.novembra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2007.gada 1.novembrī pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2007.gada 29.oktobra līdz 4.novembrim.

5. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Vācijas parlamentu priekšsēdētājas S.Āboltiņas iesniegumu par komandējumu uz Vācijas un Baltijas parlamentārās grupas sēdi.

6. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Tautas partijas, Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas ceļš”, Zaļo un Zemnieku savienības un apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakciju izvirzīto Ilmāra Rimšēviča kandidatūru Latvijas Bankas prezidenta amatam.

7. Pieņēma lēmumu par drošības pasākumiem Igaunijas Republikas parlamenta priekšsēdētājas V.E.Enes Ergmas, Lietuvas Republikas parlamenta priekšsēdētāja V.E.Viktora Muntiana un Eiropas Parlamenta vicespīkeres Diānas Volisas darba vizītes laikā Latvijas Republikā no 2007.gada 22.novembra līdz 24.novembrim.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: I.Klementjevam (Saeimas 18. un 23.oktobra sēdēs); A.Mirskim (Saeimas 23. un 24.oktobra ārkārtas sēdēs).

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja biedram L.Līdumam, komisijas locekļiem U.Briedim un I.Circenei, komisijas vecākajai konsultantei D.Siliņai, konsultantēm N.Čupānei, K.Hincenbergai un komisijas sekretārei Z.M.Paikenai uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 26.novembra līdz 28.novembrim;

2) Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja biedram V.A.Krauklim uz Prāgu (Čehija) 2007.gada 5.novembrī;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem B.Cilevičam un I.Circenei uz Parīzi (Francija) no 2007.gada 11.novembra līdz 13.novembrim.

10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Saeimas deputātu U.Auguļa, G.Blumberga, V.Ģīļa, J.Eglīša, J.Urbanoviča, V.Orlova, I.Klementjeva, J.Reira un Saeimas Autobāzes automašīnas vadītāja M.Trenča komandējumu uz Šauļiem (Lietuva) 2007.gada 19.oktobrī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!