• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Albānijas vēstnieka iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētāja. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2007., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166249

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Filipīnu vēstnieces iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētāja

Vēl šajā numurā

14.11.2007., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Albānijas vēstnieka iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētāja

 

Otrdien, 13.novembrī, Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tikās ar Albānijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Florentu Celiku (Florent Çeliku), kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Sveicot Albānijas vēstnieku Saeimā, G.Daudze atzīmēja abu valstu veiksmīgo sadarbību un tās potenciālu nākotnē. F.Celiku pastāstīja, ka Albānija vēlas saņemt uzaicinājumu dalībai NATO 2008.gadā, un atzina, ka Latvijas sniegtais atbalsts Albānijai virzībā uz Eiropas Savienību (ES) un NATO ir ļoti svarīgs. Savukārt G.Daudze vēlreiz apliecināja mūsu valsts atbalstu Albānijai un gatavību dalīties pieredzē, kas iegūta pievienošanās procesā ES. Saeimas priekšsēdētājs atzīmēja, ka Latvija bija pirmā ES valsts, kas ratificēja ES un Albānijas Stabilizācijas un asociācijas līgumu.

Puses pārrunāja Albānijas parlamenta spīkeres Žozefīnes Cobas Topalli (Jozefina Çoba Topalli) nākamgad plānoto vizīti Latvijā un nepieciešamību intensificēt parlamentāros sakarus starp abām valstīm. Tika arī atzīmēts, ka līgumtiesiskās bāzes pilnveidošana sekmēs sadarbību starp abām valstīm.

Tikšanās laikā puses pārrunāja situāciju Balkānu reģionā un akcentēja kopīga un pakāpeniska risinājuma nepieciešamību Kosovas jautājumā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!