• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas nostāju nozīmīgos nodokļu jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2007., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166257

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NBS Kājnieku skolas 15.gadadienu

Vēl šajā numurā

14.11.2007., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas nostāju nozīmīgos nodokļu jautājumos

 

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš 14.novembrī Briselē tiekas ar ES komisāru Nodokļu politikas un muitas savienības jautājumos Lāslo Kovāču, lai pārrunātu vairākus Latvijai būtiskus jautājumus nodokļu un muitas jomā, kā arī detalizēti skaidrotu Latvijas pozīciju par vairākām ES iniciatīvām nodokļu jautājumos. Paredzēts, ka sarunā ar ES komisāru bez finanšu ministra piedalīsies arī Finanšu ministrijas valsts sekretāres vietnieks Dāvids Tauriņš un FM nodokļu un muitas lietu speciālisti.

Sarunas laikā paredzēts apspriest akcīzes nodokli degvielai un alkoholiskajiem dzērieniem, vieglo automobiļu nodokli, modernizēto muitas kodeksu un tā spēkā stāšanās noteikumus, e-muitu, ES-Krievijas robežas šķērsošanas problēmas, kopējo konsolidēto uzņēmumu ienākuma nodokļa bāzi (CCCTB), PVN samazinātās likmes, PVN priekšlikumu kompleksu (paketi) un cīņu ar PVN krāpšanu.

Vairāki no šiem jautājumiem – par PVN likmēm, PVN paketi un nodokļiem, ar ko apliek automobiļus, – izskatīti arī ES Ekonomisko un finanšu jautājumu padomes (ECOFIN) sēdē otrdien, 13.novembrī, Briselē, kur Latviju pārstāv un mūsu valsts pozīciju izsaka finanšu ministrs O.Spurdziņš.

Latvijas pozīcija šajos jautājumos pieejama FM mājaslapā internetā.

 

Finanšu ministrijas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!