• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2007., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166414

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

16.11.2007., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

 

Paziņojums par AS “Rīgas Raugs” ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

AS “Rīgas Raugs” (vienotais reģ. nr. 40003040518, juridiskā adrese: Pulkveža Brieža iela 27a, Rīga, LV-1045) valde, pamatojoties uz akcionāra “Jästbolaget AB” (reģ.nr. 556033-4830, juridiskā adrese: 19207 Sollentuna, 7003, Zviedrija) pieprasījumu, paziņo, ka AS “Rīgas Raugs” ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2007.gada 20.decembrī plkst. 14 Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 27a, AS “Rīgas Raugs” telpās.

Darba kārtība:

1. AS “Rīgas Raugs” akciju izslēgšana no regulētā tirgus.

Akcionāra “Jästbolaget AB” piedāvātais lēmumu projekts darba kārtības jautājumā AS “Rīgas raugs” akciju izslēgšana no regulētā tirgus” ir šāds:1) izslēgt AS “Rīgas Raugs” akcijas no regulētā tirgus; 2) pilnvarot AS “Rīgas Raugs” Valdi veikt visas darbības, kas saistītas ar akciju izslēgšanu no regulētā tirgus.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2007.gada 20.decembrī – no plkst. 13.30 līdz 14 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

• akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;

• akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā vai Akcionāru reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

• akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama arī akciju sabiedrības “Rīgas Raugs” interneta mājas lapā: www.raugs.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, – jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2007. gada 10.decembra darba dienas beigām.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2007.gada 6.decembra līdz 2007.gada 19.decembrim, darba dienās no plkst.9 līdz 16 Pulkveža Brieža ielā 27a, Rīgā, AS “Rīgas Raugs” telpās, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā. Tālruņa numurs uzziņām 7336066.

AS “Rīgas Raugs” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 773000.

AS “Rīgas Raugs” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!