• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par likumiem un laikrakstam atdotiem gadiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2007., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166442

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ārlietu ministrijas vēsturisko ēku Rīgā, K.Valdemāra ielā 3

Vēl šajā numurā

16.11.2007., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par likumiem un laikrakstam atdotiem gadiem

 

No ieteikuma apbalvojumam:

AUSMA.JPG (24241 bytes)
Ar Atzinības rakstu novērtētais izcilais diendienas darbs… “Latvijas Vēstneša” Normatīvo aktu daļas vadītāja Ausma Aldermane savā darbistabā
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

““Latvijas Vēstneša” sistēmā jau četrpadsmito gadu parauggodprātīgi un pašaizliedzīgi strādā Ausma Aldermane, kas pēc dokumentu korektores (no 1.01.1994.), likumdošanas jautājumu pārzinātājas, normatīvo aktu virsredaktores, normatīvo aktu pārzines darbiem sasniegusi Normatīvo aktu (visu valsts dokumentu publicēšanas) daļas vadītājas autoritatīvo kapacitāti (kopš 1.02.1999.).

Tas ir ļoti grūts, atbildīgs, skrupulozs, lielu precizitāti un intelelektuālu spriedzi prasošs darbs. Jo “Latvijas Vēstneša” pats galvenais, likumdošanā nostiprinātais uzdevums ir – absolūti adekvāta un savlaicīga visu Latvijas likumu un starptautisko līgumu izsludināšana, Ministru kabineta noteikumu, instrukciju un rīkojumu publiskošana, Saeimas plenārsēžu stenogrammu un pārējās oficiālās informācijas klajā laišana, ko prasa vairāk nekā simt likumu, ap simt Ministru kabineta noteikumu, kā arī vairāki simti citu aktu.

Un visa šī plašā un daudzveidīgā informācijas masīva operatīva, tieši laikā, līdz pēdējam burtam un punktam precīza drukas (laikraksta formāta) publikācija jānodrošina (un to nodrošina) “Latvijas Vēstneša” Normatīvo aktu daļai, kuru šos gadus vada Ausma Aldermane. Nekad neskaitot ne stundas, ne dienas, ne vēlus vakarus, labi apzinoties faktiski nenormējamo redakciju darbu, kas atkarīgs no daudzajiem sadarbības partneriem un ne vienmēr prognozējamajiem apstākļiem.

Tā kā tiesību aktu izsludināšana jebkurā likumrades un likumdošanas sarežģītajā ceļā ir noslēdzošā galastacija, tad ar savu atbildīgo darbu Ausma Aldermane nenoliedzami ir devusi nozīmīgu ieguldījumu mūsu valsts tieslietu sistēmas attīstībā un harmoniskā uzturēšanā.

Turklāt Ausmas Aldermanes ieguldījums ir ne tikai nozīmīgs un pašaizliedzīgs (Lai “Latvijas Vēstneša” publikācija vienmēr būtu nevainojama, neapstrīdama, autoritatīva, kanoniska, pēc kuras līdzināties visiem tās lietotājiem!), bet arī radošs. Viņa ikreiz aktīvi ir iekļāvusies ar saviem radošiem priekšlikumiem un risinājumiem “Latvijas Vēstneša” Kvalitātes vadības sistēmas veidošanā, uzturēšanā un pilnīgošanā, kā arī savas kvalifikācijas celšanā atbilstoši laika atziņām un prasībām un savas pieredzes nodošanā jaunajiem kolēģiem, lai tie būtu ne mazāk precīzi, pašaizliedzīgi un darbam atdevīgi.”

“Latvijas Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!