• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 15. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2007., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166713

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2007. gada 16. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

22.11.2007., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 15. novembra sēdē

 

1. Izskatīja deputāta N.Ušakova iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam N.Ušakovam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.novembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta G.Upenieka iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam G.Upeniekam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.novembrī un ziņot par to Saeimas sēdē.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Buhvalovs iekļauts Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sastāvā.

4. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai lēmuma projekta sagatavošanai 4.maija Deklarācijas kluba prezidenta J.Karlsona iesniegumu par transporta piešķiršanu uz Viļņu šā gada 21.–24.novembrī, lai seši Augstākās padomes LTF frakcijas deputāti varētu piedalīties Lietuvas Seima rīkotajā starptautiskajā konferencē “Ceļš uz brīvību”.

5. Apstiprināja komandējumus:

1) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklim D.Turlajam uz Briseli (Beļģija) 2007.gada 19.novembrī;

2) Iepirkumu nodaļas vadītājas vietniecei L.Tukānei–Saulevičai uz Briseli (Beļģija) no 2007.gada 16.decembra līdz 19.decembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!