• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra tikšanos ar Latvijas pārstāvniecības NATO personālu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2007., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166718

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par izglītības un zinātnes ministres tikšanos ar izglītības pārvalžu vadītājiem

Vēl šajā numurā

22.11.2007., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aizsardzības ministra tikšanos ar Latvijas pārstāvniecības NATO personālu

 

21.novembrī aizsardzības ministrs Atis Slakteris Briselē tikās ar Latvijas pārstāvniecības NATO personālu. Aizsardzības ministrs tika informēts par pārstāvniecības paveikto pēdējos mēnešos un pašreizējiem aktuālākajiem uzdevumiem.

A.Slakteris pavēstīja par 20.novembrī, tiekoties ar NATO ģenerālsekretāru Jāpu de Hopu Shēferu, uzklausīto atzinību, kurā tika augsti novērtēta Latvijas pārstāvniecības personāla konstruktīvā un sekmīgā sadarbība ar NATO. “Vakar, pārrunājot Eiropas drošības un aizsardzības jautājumus, NATO ģenerālsekretārs pauda ļoti atzinīgu vērtējumu Latvijas diplomātu un militāro pārstāvju ieguldījumam diskusiju veicināšanā par aktuāliem starptautiskās drošības aspektiem,” teica A.Slakteris.

Ar pārstāvniecības personālu pārrunājot jauno Valsts aizsardzības koncepcijas projektu, A.Slakteris uzsvēra, ka par tajā minētajiem valsts aizsardzības principiem ir jāinformē gan NATO vadošās amatpersonas, gan sabiedroto valstu pārstāvji. “Tādējādi mēs demonstrējam, ka esam uz demokrātiskiem principiem balstīta valsts, kas ir konsekventa savos lēmumos par valsts aizsardzību un drošību un apņēmīgi pilda savas saistības,” norādīja ministrs.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!