• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 22. novembra rīkojums Nr. 728 "Par valsts nekustamo īpašumu Beļģijas Karalistē, Briselē, Avenue des Arts 23". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2007., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166886

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.729

Par koncepciju "Lauksaimniecības risku vadības politika Latvijā"

Vēl šajā numurā

27.11.2007., Nr. 190

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 728

Pieņemts: 22.11.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.728

Rīgā 2007.gada 22.novembrī (prot. Nr.64 40.§)

Par valsts nekustamo īpašumu Beļģijas Karalistē, Briselē, Avenue des Arts 23

 

1. Saskaņā ar Publisko iepirkumu likumu Ārlietu ministrijai kopīgi ar valsts akciju sabiedrību “Valsts nekustamie īpašumi” organizēt sarunu procedūru par Latvijas Republikas pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā ēku Beļģijas Karalistē, Briselē, Avenue des Arts 23, neparedzētiem renovācijas papildu darbiem, kuru kopējās izmaksas ir 884427,97 lati (pievienotās vērtības nodokļa likme 0 procentu), paredzot, ka maksātājs ir valsts akciju sabiedrība “Valsts nekustamie īpašumi” un ēkas tiek nodotas ekspluatācijā līdz 2008.gada 15.janvārim.

2. Ārlietu ministrijai pēc šī rīkojuma 1.punktā minētā finansējuma izman­tošanas nodot, bet Finanšu ministrijai pārņemt savā valdījumā (valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamie īpašumi” pārvaldīšanā) nekustamo īpašumu, kas paredzēts Latvijas Republikas pastāvīgajai pārstāvniecībai Eiropas Savienībā, – zemesgabalu 1233 m2 platībā un ēkas uz tā – Beļģijas Karalistē, Briselē, Avenue des Arts 23 (ierakstīts Beļģijas Karalistes zemes reģistra E nodaļā ar kadastra numuru 156/K uz Latvijas valsts vārda Ārlietu ministrijas personā), un Beļģijas Karalistes normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā reģistrēt uz Latvijas valsts vārda Finanšu ministrijas personā.

3. Finanšu ministrijai pēc šī rīkojuma 1.punktā minētās ēku nodošanas ekspluatācijā un 2.punktā minētā uzdevuma izpildes divu mēnešu laikā iesniegt normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Ministru kabinetā rīkojuma projektu par zemesgabala 1233 m2 platībā un ēku Beļģijas Karalistē, Briselē, Avenue des Arts 23, ieguldīšanu valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamie īpašumi” pamatkapitālā kredītsaistību nodrošinājumam, paredzot, ka minētais nekusta­mais īpašums Beļģijas Karalistes normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā tiek reģistrēts Beļģijas Karalistes zemes reģistrā uz valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamie īpašumi” vārda.

4. Finanšu ministrijai pēc šī rīkojuma 2.punktā minētā uzdevuma izpildes noslēgt priekšlīgumu ar Ārlietu ministriju par Latvijas Republikas pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā ēku (Beļģijas Karalistē, Briselē, Avenue des Arts 23) izmantošanu un apsaimniekošanu.

5. Valsts akciju sabiedrībai “Valsts nekustamie īpašumi” pēc šī rīkojuma 1.punktā minētās iepirkuma procedūras pabeigšanas un rakstiskas informācijas par tās rezultātiem saņemšanas no Ārlietu ministrijas un 2.punktā minētā uzdevuma izpildes divu mēnešu laikā sagatavot un iesniegt Ārlietu ministrijā detalizētus aprēķinus par Latvijas Republikas pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā ēku telpu nomas maksu. Aprēķinā iekļaut ar šī rīkojuma 1. un 2.punktā dotā uzdevuma izpildi saistītos izdevumus, kā arī uzturēšanas un apsaimniekošanas izdevumus.

6. Ārlietu ministrijai pēc šī rīkojuma 5.punktā minētā uzdevuma izpildes divu mēnešu laikā iesniegt normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā Ministru kabinetā rīkojuma projektu par nepieciešamā finansējuma iekļaušanu likumprojektā “Par valsts budžetu 2009.gadam”, paredzot Ārlietu ministrijai finanšu līdzekļus 2009.gadam un ilgtermiņa saistības turpmākajiem gadiem, lai segtu Latvijas Republikas pastāvīgās pārstāvniecības Eiropas Savienībā ēku telpu nomas maksas, apsaimniekošanas un ēku uzturēšanas izdevumus.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Ārlietu ministrs M.Riekstiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!