• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par mediju vajadzībām atbilstošu valdības preses konferenču telpu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.11.2007., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166923

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2007.gada 22.novembra sanāksmē

Vēl šajā numurā

27.11.2007., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par mediju vajadzībām atbilstošu valdības preses konferenču telpu

 

No 22.novembra Ministru kabineta ēkā plašsaziņas līdzekļu darbiniekiem pieejama tehniski atbilstoša preses konferenču telpa, kuru izmantos Ministru prezidenta un ministru preses konferenču un brīfingu organizēšanā.

Preses konferenču telpā ir nodrošināta audiosignāla saņemšana no skaņu pults TV un radio vajadzībām. Tehniskā risinājuma izveidei konsultācijas sniedza Latvijas Televīzija. Telpas kadra dizainu izstrādāja mākslinieks scenogrāfs Kristaps Skulte.

Preses konferenču telpas kopējas izmaksas ir 33 015 latu, tajā skaitā studiju starmešu, apskaņošanas un audiomenedžmenta sistēmas iegāde izmaksāja 15 957,95 latus, videoprojekcijas aprīkojuma iegāde – 8938,50 latu, tehnisko risinājumu konsultācijas un skaņas, kā arī gaismas sistēmu uzstādīšana – 3000 latu, preses konferenču telpas kadra dizaina izstrāde – 1905 latus. Preses konferenču telpas izmaksas ir segtas no ietaupītajiem līdzekļiem sakarā ar valdības locekļu un parlamentāro sekretāru algu iesaldēšanu, un papildu finansējums no valsts budžeta netika pieprasīts.

Ministru kabineta preses konferenču telpas projekts tika īstenots, pamatojoties uz 2006.gada nogalē veiktās žurnālistu aptaujas rezultātiem par plašsaziņas līdzekļu pārstāvju darba uzlabošanu Ministru kabineta ēkā. 89% no Ministru kabinetā akreditētajiem žurnālistiem izvirzīja preses konferenču telpas izveides nepieciešamību.

Viens no Valsts kancelejas darbības virzieniem ir Ministru prezidenta un Ministru kabineta darbības nodrošināšana, sekmējot sadarbību ar plašsaziņas līdzekļiem un nodrošinot to darbību Ministru kabinetā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!