• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par apbalvošanu ar NATO 2006.gada samita piemiņas medaļām un piemiņas nozīmītēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.11.2007., Nr. 193 https://www.vestnesis.lv/ta/id/167175

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par darbaspēka trūkuma novēršanu

Vēl šajā numurā

30.11.2007., Nr. 193

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par apbalvošanu ar NATO 2006.gada samita piemiņas medaļām un piemiņas nozīmītēm

 

28.novembrī aizsardzības ministrs Atis Slakteris vairāk nekā 400 Rīgā notikušās NATO valstu un valdības vadītāju sanāksmes organizētājus apbalvoja ar Latvijas Republikas aizsardzības ministra apbalvojuma “NATO samits 2006” piemiņas medaļām un piemiņas nozīmītēm.

Starp apbalvotajām personām ir bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga, Ministru prezidents Aigars Kalvītis, Aizsardzības, Ārlietu, Iekšlietu, Finanšu, Satiksmes, Veselības, Kultūras ministrijas, NATO samita biroja, Nacionālo bruņoto spēku, Valsts prezidenta kancelejas, Rīgas domes, Latvijas Transatlantiskās organizācijas, Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un citu dienestu un organizāciju pārstāvji.

“Šodien aprit tieši gads kopš NATO Rīgas samita norises. Tas mūsu valstij ir bijis nozīmīgs un vēsturisks notikums. Tā norise Latvijā – vienā no jaunajām alianses dalībvalstīm – apliecināja, kādas milzīgas un globālas pārmaiņas ir notikušas pasaulē,” savā uzrunā teica aizsardzības ministrs Atis Slakteris.

Aizsardzības ministrs norādīja, ka samita rīkošanā bija iesaistīti tūkstošiem cilvēku, par kuru godprātīgi un nesavtīgi paveikto darbu liecina saņemtās neskaitāmās pozitīvās atsauksmes. A.Slakteris pateicās visiem, kuri bija iesaistīti NATO samita rīkošanā, īpaši uzsverot NATO valstu un valdību vadītāju sanāksmes organizācijas biroja vadītāja Edgara Rinkēviča ieguldījumu samita sekmīgā organizēšanā un norisē.

 

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!