• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ "Komersanta Vēstnesī". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2007., Nr. 195 https://www.vestnesis.lv/ta/id/167419

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Noslēgts līgums

Vēl šajā numurā

05.12.2007., Nr. 195

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ “Komersanta Vēstnesī”:

 

• Materiāls “Mīkstās piezemēšanās ziņojums Briselei” skaidro Ministru kabineta apstiprināto Latvijas Konverģences programmu 2007.–2010.gadam, kas sniedz pārskatu par Latvijas kā Eiropas Savienības dalībvalsts vidējā termiņa fiskālo, ekonomisko un monetāro politiku.

 

• Riska kapitālistus interesē stabili, strauji augoši uzņēmumi. Joprojām aktuāla paliek problēma – kā izgudrotājam, kam ir laba ideja, tikt līdz tās komercializācijai. Vairāk – rakstā “Uzvarēs viens no simtiem. Kā?”

 

• Praktiski noderīga informācija grāmatvežiem un uzņēmējiem – SIA “Kodoliņš, Ostaškovs un partneri” līdzīpašnieka, eksperta nodokļu administratīvo procedūru un nodokļu strīdu jautājumos Jevgenija Ostaškova publikācijā “Par grāmatvedību un nodokļiem administratīvajās lietās”. (Sākums “KV” Nr.48 (104) 28.11.2007.)

 

• Šoruden Briselē Eiropas Savienības valstu iekšlietu ministri apstiprināja deviņu jaunu dalībvalstu iekļaušanu Šengenas zonā. Jau pirms Ziemassvētkiem, 21.decembrī, Baltijas valstis pirmās atvērs savas robežas. Ko tas nozīmē Latvijas iedzīvotājiem un ko – juridiskajām personām, kas nodarbojas ar eksportu un importu? Atbildes sniedz Saeimas ES informācijas centrs.

 

• Vai sabiedrība un darba devēji ir gatavi tam, ka bankā viņus apkalpos, piemēram, ķīnietis, bet flīzes virtuvē nāks ieklāt mongolis? Kā darba tirgū jūtas Latvijā dzīvojošie citu tautu pārstāvji? Turpinot aizsākto diskriminācijas tēmu, rakstā “Citzemju inženieris. Vai esam tam gatavi?” “KV” skaidro cittautu iespējas strādāt un veiksmīgi iekļauties kolektīvā.

 

• “O-la-lā! Tā tik būs ballīte!” Tā sola reklāmas un ielūgumi, aicinot bērnus uz svētkiem “Jampadracī” – SIA “Ballītes bērniem” svinību vietās. Kā rit biznesa ikdiena, domājot par bērnu svētkiem, lasiet rakstā “Bērnu ballītes ikdiena”.

 

• Kāpēc uzņēmumam jāsūta apsveikuma kartītes un jārīko Ziemassvētku pasākums darbinieku bērniem? Par uzņēmēju svarīgākajām sabiedrisko attiecību aktivitātēm pirmssvētku laikā – materiālā “Ziemassvētki nāk. Kas jādara uzņēmējam?”

 

• Kā palielināt uzņēmuma personāla efektivitāti? Domājot par uzņēmuma ilgtspējību, lasiet rakstu “Efektīva dokumentu pārvaldība – darba ražīgumam un konkurētspējai”.

 

Ziemassvētku sajūtu brauciens – jauna biznesa niša, piedāvājot svinēt svētkus nekomerciāli un ar sajūtām. Idejas būtību skaidro SIA “Partystyle” svētku rīkošanas aģentūras “Aterno” pārstāvji.

 

• Vēl šajā numurā – par tautsaimniecības stabilitātes nodrošināšanu, bargākiem sodiem darba tiesību pārkāpējiem, uzņēmēju iespējām saņemt Eiropas naudu, jauniem bioloģiskajiem draudiem Eiropas darba vidē un Labklājības ministrijas solījumu ārvalstīs strādājošajiem dot aizdevumus biznesa uzsākšanai u.c.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!